Η «οικογένεια» του Θρύλου ενώνεται για να αντιμετωπίσει τον βρώμικο πόλεμο που δέχεται ο σύλλογος, ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό! Σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο της πολιτικής, όπως Δήμαρχοι και βουλευτές, έδωσαν -μεταξύ άλλων- το «παρών» στη σημερινή ανοιχτή συζήτηση που διοργάνωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, σε συνεργασία με τον σύνδεσμο βετεράνων, τους συνδέσμους της Θύρας 7 και την ΠΕΦΟ.

Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη. Απαντες έσπευσαν να δώσουν το «παρών» στο «Γ. Καραϊσκάκης», προκειμένου να πάρουν θέση για τις εξελίξεις. Οι πρωταθλητές Ελλάδας κατέκτησαν τον 7ο συνεχόμενο τίτλο πεντακάθαρα μέσα στα γήπεδα, ωστόσο κάποιες σκοτεινές δυνάμεις (επιχειρηματικές, πολιτικές, εκδοτικές κ.α.) καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για να του τον στερήσουν με το «έτσι θέλω» στα χαρτιά, σπιλώνοντας την ομάδα και τον πρόεδρό της, Βαγγέλη Μαρινάκη.

«ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ»

Οι άνθρωποι των «ερυθρολεύκων» εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την ανταπόκριση των παρευρισκόμενων στο κάλεσμά τους, με τον Μιχάλη Κουντούρνη, να παίρνει πρώτος τον λόγο. Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ κάλεσε τους πάντες, από όποιον πολιτικό χώρο κι αν προέρχονται, να πάρουν θέση.

«ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ»

Ο Κώστας Καραπαπάς ενημέρωσε τους πολιτικούς φορείς για όσα πρωτοφανή συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό. Μεταξύ άλλων, ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ μίλησε για την περίεργη τακτική ορισμένων, οι οποίοι θέλουν να βάλουν στον «τοίχο» τους «ερυθρόλευκους» για τα παιχνίδια με την ΑΕΚ και, επειδή αυτό δεν τους… βγαίνει, για εκείνο με τον Πλατανιά. Στόχος είναι φυσικά η αφαίρεση βαθμών και… τίτλου! Σημαντικό ρόλο, ως γνωστόν, έχουν οι ψευδομάρτυρες που έχουν επιστρατευτεί από πολλές πλευρές.  

«ΤΟ ΠΗΡΕ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ»

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρής Δρίτσας, τόνισε ότι ο τίτλος είναι «ερυθρόλευκος». «Το πρωτάθλημα το πήρε στα γήπεδα ο Ολυμπιακός και αυτό δεν αλλάζει», ήταν τα λόγια του, μεταξύ άλλων. Από την πλευρά του, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κατσαφάδος, έκανε τη δική του «πρόταση για κοινή επερώτηση βουλευτών του Πειραιά για το κυνήγι κατά του Ολυμπιακού».

Παρόντες ήταν, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, ο Δημοτικός Σύμβουλος της πόλης και επί σειρά ετών στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Πέτρος Κόκκαλης, ο επίτιμος πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ., Δημήτρης Καμμένος, αλλά και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές που δόξασαν τη φανέλα με τον Δαφνοστεφανωμένο Εφηβο στο παρελθόν.