Η συμμορία της προπαγάνδας και της παραενημέρωσης λειτουργεί όλο αυτό το διάστημα με φοβερή οργάνωση, με στρατιωτική πειθαρχία στα αφεντικά, γκεμπελικά επικοινωνιακά τεχνάσματα, αδιαφορώντας για την αλήθεια και με περίσσιο θράσος, με μοναδικό σκοπό να διαβάλλει τον Ολυμπιακό και να δημιουργεί στημένες «ειδήσεις» και «πληροφορίες».

Ωστόσο, μπροστά στο να γίνουν τα θελήματα των εργοδοτών τους, έχασαν την ψυχραιμία τους και μαζί με τον... εξυγιαντή Μπέο, εκτίθενται και παρουσιάζουν το πραγματικό τους πρόσωπο: Αυτό των κοινών συκοφαντών.

Αλλά, πλέον, θα πρέπει και η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ να κάνει κάτι για όλους αυτούς. Καθώς η παράσταση που παίχθηκε ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Θεσσαλίας, Λασκαράκη, συνεχίστηκε και το απόγευμα. Το ... γνωστό συνεργείο, λοιπόν, ανέλαβε να δώσει βήμα σε ακόμη έναν κοινό συκοφάντη του Ολυμπιακού, ένα ακόμη φιλαράκι και «προστατευόμενο» του Μπέου.                                

Το νέο πουλέν που... εμφάνισε ο Μπέος, μετά τον κάθιδρο Λασκαράκη, ακούει στο όνομα Μιλτιάδης Καλόγηρος. Ποιος είναι ο κύριος; Αυτή τη στιγμή φέρει την ιδιότητα του γενικού γραμματέα της ΕΠΣ Θεσσαλίας (σ.σ. στην οποία είναι πρόεδρος ο Λασκαράκης). «Τα τελευταία δύο χρόνια είμαστε μαζί», όπως χαρακτηριστικά είπε για τον προϊστάμενό του στην Ενωση!

Ο Καλόγηρος ήταν παρατηρητής ραδιοτηλεοπτικών στον ημιτελικό Κυπέλλου Ολυμπιακός-ΑΕΚ. Και με σπαραξικάρδια παρουσία του στα ερτζιανά, μίλησε για τα όσα... φοβερά και τρομερά («θυμήθηκαν» ξαφνικά ότι) έγιναν εναντίον του Λασκαράκη. Αλλά, είπαμε, έχουν χάσει την ψυχραιμία τους και τους... τσιμπήσαμε (και με νέα φωτογραφία, μετά το... καφεδάκι του Μπέου με τον Μελισσανίδη).

Διβάστε όλο το άρθρο και δείτε τις φωτογραφίες πατώντας ΕΔΩ