Με απόφαση της η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής δικαιώνει την Πρόεδρο της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Ευαγγελία Αθανασίου, το μέλος Ευάγγελο Γεωργούλη, αλλά και το σύνολο των μελών της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας, οι οποίοι με την υπ’ αριθμ. 47/7-3-2017 Απόφασή τους είχαν εγκρίνει να δοθεί παράταση ωραρίου μουσικής στο Καφέ-Μπαρ ¨Κάρμα¨ που βρίσκεται επί της οδού Κουντουριώτου στον Πειραιά.

 Η συγκεκριμένη απόφαση είχε προκαλέσει την αντίδραση κάποιων περίοικων οι οποίοι μέσω του εκπροσώπου τους, δικηγόρου κ. Νικολαρόπουλου, είχαν εκφράσει την έντονη διαφωνία τους για τη συγκεκριμένη απόφαση. Μάλιστα, κατά τη συνεδρίαση της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας για το εν λόγω θέμα ο εκπρόσωπος των διαμαρτυρόμενων κατοίκων φαίνεται να είχε έντονη αντιπαράθεση με τα μέλη της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας και ιδιαίτερα με το μέλος κ. Ευάγγελο Γεωργούλη ο οποίος είναι και υπεύθυνος για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Τα μέλη της κοινότητας παρά τις όποιες «προειδοποιήσεις» που δέχθηκαν σε έντονο ύφος από το δικηγόρο κ. Νικολαρόπουλο, προχώρησαν στη λήψη θετικής απόφασης για να παραταθεί το ωράριο μουσικής στο  Καφέ-Μπαρ “Κάρμα” .

Η απόφαση αυτή δεν ικανοποίησε τους περίοικους οι οποίοι κατέθεσαν μήνυση στο ΑΤ ΠΕΙΡΑΙΑ στην Πρόεδρο και τα μέλη του συμβουλίου για Παράβαση Καθήκοντος και ζήτησαν τη σύλληψη της Προέδρου και του μέλους Ευάγγελου Γεωργούλη. Όπως είναι γνωστό, αυτό είχε ως αποτέλεσμα η κυρία Αθανασίου να συλληφθεί από Αστυνομικούς και να οδηγηθεί στο ΑΤ ΠΕΙΡΑΙΑ όπως οι εγκληματίες του κοινού ποινικού διακαίου. Ταυτόχρονα με τη μήνυση η  διαμαρτυρόμενη πλευρά άσκησε προσφυγή κατά της Απόφασης στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής η οποία είναι το αρμόδιο ελεγκτικό όργανο των Κοινοτικών Συμβουλίων.

 Μετά από την εξέταση της προσφυγής η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής απέρριψε της προσφυγή «ως νόμω αβάσιμη» και δικαίωσε τη Πρόεδρο και τα μέλη Β΄ Δημοτικής Κοινότητας για την απόφασή τους η οποία ήταν απόλυτα νόμιμη.

Τέλος καλό όλα καλά για την Πρόεδρο και το σύνολο των μελών της κοινότητας.

Παραμένει όμως ακόμα άγνωστο το τι θα πράξει από εδώ και πέρα η διαμαρτυρόμενη πλευρά και αν θα έχει την ευθιξία να ζητήσει τουλάχιστον «Συγνώμη» στην Πρόεδρο που οδηγήθηκε στο αυτόφωρο και στον κύριο Γεωργούλη , του οποίου και  είχε ζητήσει τη σύλληψη του ως κοινό εγκληματία.