Πράξη την απειλή του έκανε ο Ολυμπιακός, που σύμφωνα με τον «ΓΑΥΡΟ» απέστειλε στις FIFA και UEFA την επιστολή με την οποία καταγγέλλει τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Η διαιτησία είναι ο μέγας αντίπαλος φέτος του Ολυμπιακού και επειδή δεν πήγαινε άλλο αυτή η κατάσταση, από την ΠΑΕ προχώρησαν στην καταγγελία του Κύπριου παράγοντα.

Να σημειωθεί πως ο «ΓΑΥΡΟΣ» έχει το ρεπορτάζ, αλλά και τους λόγους που οδήγησαν την ΠΑΕ να στείλει επιστολή στα διεθνή «όργανα» του ποδοσφαίρου. Υπάρχουν 10 σκάνδαλα του Κουτσοκούμνη και παρακάτω μπορείτε να τα διαβάσετε, με το αναλυτικό ρεπορτάζ να υπάρχει στις σελίδες του «ΓΑΥΡΟΥ».

Αναλυτικά οι λόγοι που ο Ολυμπιακός κατήγγειλε τον Κουτσοκούμνη

1. Η τοποθέτηση των Τριτσώνη, Κουκουλάκη στην ΚΕΔ με την ΠΔΕ να ψηφίζει σχετικό κανονισμό προκειμένου να πάρουν τα ηνία της διαιτησίας.

2. Οι αλλαγές στον Κανονισμό Διαιτησίας με τις οποίες έγιναν πολλά που δεν έπρεπε να γίνουν.

3. Ο Κύπριος άλλαξε τους κανονισμούς διαιτησίας της ΕΠΟ, οι οποίοι ήταν εναρμονισμένοι με τους αντίστοιχους της FIFA και το Referee Convention της UEFA.

4. Οι τιμωρίες διαιτητών και ο μη ορισμός κάποιων που ήδη υπάρχουν στους πίνακες, τη στιγμή που αποφάσισαν αύξηση προσώπων.

5. Ο υποβιβασμός διαιτητών και βοηθών στη Football League χωρίς λόγο.

6. Η επικύρωση των διεθνών διαιτητών και βοηθών όπως αυτοί προτάθηκαν σύμφωνα με την απόφαση του Δ.Σ. της ΕΠΟ στις 30/9/16 υπό την προεδρία του Μιχάλη Τζανόπουλου. Οι Πειραιώτες λένε δηλαδή πως η παγκόσμια ομοσπονδία δεν παρεμβαίνει καθόλου.

7. Ποιος πληρώνει τις αμοιβές των μελών της ΠΔΕ και των ειδικών συμβούλων;

8. Η FIFA έχει στείλει μέχρι σήμερα χρήματα για εκείνους που έχει διορίσει προκειμένου να φέρουν την εξομάλυνση στο ελληνικό ποδόσφαιρο;

9. Γνωρίζει η FIFA από που προέρχονται όλοι όσοι έχουν διοριστεί;

10. Ποιος πληρώνει το τριετές συμβόλαιο των Τριτσώνη και Κουκουλάκη;