«Στόχος μας τώρα το πρωτάθλημα»

Τον επόμενο στόχο κοιτάει ο Ολυμπιακός, όπως είπε η Στέλλα Χριστοδούλου σε δηλώσεις της κατά την άφιξη της ομάδας από την Τουρκία και μετά τον δεύτερο τελικό με την Μπούρσα. Ο Θρύλος πήρε πολύτιμες εμπειρίες, που θα του φανούν χρήσιμες στο μέλλον και η αρχηγός του δήλωσε.

«Έτσι έχουμε μάθει, κοιτάμε ήδη τον επόμενο στόχο μας, που είναι η πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος και φυσικά η κατάκτησή του. Θέλουμε να διατηρήσουμε τα κεκτημένα, από την αρχή αυτοί ήταν οι στόχοι της ομάδας μας και θα μπούμε δυνατά για αυτό. Δεν υπάρχει κούραση, είμαστε πολύ ενθουσιασμένες με την πορεία που έχουμε κάνει φέτος, κάτι που μας δίνει παραπάνω ενέργεια και όρεξη για να δουλεύουμε ακόμα πιο σκληρά», ήταν τα λόγια της και συνέχισε.

«Η Μπούρσα είναι μια πολύ δυνατή ομάδα από ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα, στο οποίο αντιμετωπίζει δύσκολες ομάδες συνέχεια. Υπάρχει μεγάλη διαφορά στο μπάτζετ, κάτι που φάνηκε περισσότερο στο εκτός έδρας παιχνίδι. Ήταν πολύ σημαντικό το ότι καταφέραμε να γυρίσουμε ένα πολύ δύσκολο ματς στην έδρα μας και να πάρουμε μια νίκη. Η Μπούρσα είναι πολύ δυνατή ομάδα με έμπειρες παίκτριες, έπαιξε καλύτερα και δίκαια κατέκτησε τον τίτλο».

 

 

Περισσότερα από την κατηγορία

TOP STORIES