Η Στέλλα Καλλή, εκτός από μια πολύ καλή τραγουδίστρια και μια από τις πιο ταλαντούχες της γενιάς της, είναι όμως και μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα. Σίγουρα πολλές γυναίκες ζηλεύουν το σώμα της και θέλουν να το αποκτήσουν, όπως έχει δηλώσει η ίδια όμως, χρειάστηκε να κάνει πολλές θυσίες για να καταφέρει να φτάσει στο σημείο που είναι σήμερα και ακόμα περισσότερες για να διατηρεί τη φόρμα της.

stella kalli you

Η τραγουδίστρια τοποθετήθηκε πάνω στο θέμα και απάντησε στο αν έχει μπει σε αυτή την διαδικασία: "Ναι, αλλά μόνο κακό σου κάνουν. Προσπαθώ να προσέχω τις ποσότητες, δεν τρώω τηγανητά, όχι πολλή ζάχαρη. Δεν στερούμαι, κρατάω μια ισορροπία. Γυμνάζομαι πολύ, φροντίζω το δέρμα μου και τα μαλλιά μου χωρίς υπερβολές".

Η Στέλλα Καλλή, μπορεί να κάνει μια σωστή διατροφή, αλλά η γυμναστική δεν λείπει από το πρόγραμμα της. "Οπωσδήποτε 3 φορές την βδομάδα. Κάνω μια νέα μέθοδο εκγύμνασης με έναν κινησιολόγο από τον Καναδά, το VIPR, όπου χρησιμοποιείς όλο σου το σώμα με ένα ειδικό κύλινδρο και δουλεύω full body συνέχεια για μισή ώρα", εξηγεί.

Σε ηλικία δεκαέξι ετών οι γονείς της της έφτιαξαν ένα στούντιο στο σπίτι για να κάνει τα πειράματα της στη μουσική. Ξεκίνησε από την Κύπρο, πέρασε από τη Σαουδική Αραβία, τη Νέα Υόρκη για σπουδές και έφτασε στην Ελλάδα, όπου έκλεψε τις εντυπώσεις με τις φωνητικές της ικανότητες.

stella kalli

 

Μια προσεκτική ματιά στις φωτογραφίες της θα σας πείσει πως ένα μπουκάλι στο VOX τον φετινό χειμώνα κρίνεται απαραίτητο:

KALLH 1.jpg

KALLH 2.jpg

Τα κάλλη της Στέλλας Καλλή