Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παρευρέθηκε σήμερα, στα εγκαίνια του Πασχαλινού Φιλανθρωπικού Bazaar, που διοργανώνουν η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς και το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, στις εγκαταστάσεις του εκπαιδευτηρίου.

Τα έσοδα θα ενισχύσουν το φιλανθρωπικό έργο που επιτελεί η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς, καθώς και τις ανάγκες του Συλλόγου Προστασίας Αγέννητου Παιδιού «Η ΑΓΚΑΛΙΑ».

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, δήλωσε:

«Είμαστε εδώ, στα εκπαιδευτήρια ΑΛΦΑ, σε μια ακόμη συνέργεια των εκπαιδευτηρίων με την Μητρόπολη Πειραιώς. Πρόκειται για ένα bazaar με εικόνες, με βιβλία, με Πασχαλινά είδη, που έχει στόχο την ενίσχυση του κοινωνικού έργου της Μητρόπολης Πειραιώς καθώς και τη στήριξη του Συλλόγου Προστασίας Αγέννητου Παιδιού «Η ΑΓΚΑΛΙΑ». Τα εκπαιδευτήρια ΑΛΦΑ είναι πολλά χρόνια στην πόλη μας, γνωστά παλαιότερα ως εκπαιδευτήρια ΞΥΝΗ. Είναι διαχρονική η σχέση με τη Μητρόπολη, στενή η σχέση και με τον Δήμο. Πάντα είναι παρόντες στα δρώμενα της πόλης, όχι μόνο σε γιορτές, σε εκδηλώσεις και αυτό είναι πολύ ευχάριστο. Είναι ένα σημαντικό εκπαιδευτήριο για την πόλη μας και όχι μόνο. Είμαστε εδώ για να τιμήσουμε αυτή την πρωτοβουλία, να ενισχύσουμε κι εμείς αυτή την προσπάθεια, αγοράζοντας πασχαλινά δώρα. Ως Δημοτική Αρχή στηρίζουμε ενέργειες που κινούνται στην κατεύθυνση της αλληλεγγύης και της στήριξης των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη. Τους συγχαίρω και εύχομαι σε όλους καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση».