Η Διοικήτρια της 2ης Υγεινομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου αποφασίζει την προκήρυξη για την πλήρωση των παρακάτω επί θητεία θέσεων ειδικευμένων ιατρών του κλάδου Ε.Σ.Υ. αποκεντρωμένων μονάδων της 2ης Υ.ΠΕ. Πειραιώς και Αιγαίου ως εξής:

Κάθε υποψήφιος μπορεί να διεκδικήσει και να κριθεί για περισσότερες της μιας θέσης αλλά για κάθε θέση πρέπει να υποβάλλει ξεχωριστή αίτηση – δήλωση με όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. Η αίτηση – δήλωση με όλα τα δικαιολογητικά, υποβάλλεται εις τριπλούν στο Πρωτόκολλο της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου, Θηβών 46 – 48 στον Πειραιά , 3ος όροφος, αφού πρώτα ελεγχθούν, μέσα σε είκοσι (20) ημέρες, από Τετάρτη 19 Απριλίου 2017 έως και Δευτέρα 8 Μαΐου 2017. Αιτήσεις – δηλώσεις που υποβάλλονται μετά τη λήξη της ανωτέρω προθεσμίας, δεν γίνονται δεκτές.

Αιτήσεις – δηλώσεις μαζί με τα δικαιολογητικά, μπορούν να υποβάλλονται και ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή ή με εταιρεία ταχυμεταφοράς, μέσα στην ορισθείσα προθεσμία, στην ταχυδρομική διεύθυνση: 2η Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς και Αιγαίου, Θηβών 46 – 48, Τ.Κ. 185 43 Πειραιάς.

Για τις αιτήσεις αυτές η ημερομηνία υποβολής προκύπτει είτε από τη σφραγίδα του ταχυδρομείου είτε από το αποδεικτικό παράδοσης στην εταιρεία ταχυμεταφοράς.