Η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς και το ΙΕΚ ΑΛΦΑ διοργανώνουν Πασχαλινό Φιλανθρωπικό Bazaar στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΛΦΑ στον Πειραιά, Φίλωνος 39, Μ. Δευτέρα και Μ. Τρίτη (10 & 11 Απριλίου), με στόχο την ενίσχυση του σημαντικού, θεάρεστου έργου της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιώς και για τις ανάγκες του Συλλόγου Προστασίας Αγέννητου Παιδιού «Η ΑΓΚΑΛΙΑ».

Οι σπουδάστριες και οι σπουδαστές Εργοθεραπείας και Παιδαγωγικών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά έχουν ετοιμάσει για το bazaar μοναδικές χειροποίητες λαμπάδες και αγιογραφίες, ενώ το Τμήμα Ζαχαροπλαστικής έχει παρασκευάσει ευφάνταστα πασχαλινά σοκολατένια αυγά, τα οποία θα πωλούνται σε πολύ καλές τιμές και τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν, θα δοθούν στην Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς και στο Σύλλογο «Η ΑΓΚΑΛΙΑ», σε επίσημη εκδήλωση τη Μ. Τρίτη στις 12 το μεσημέρι.

Διάλεξε κι εσύ τη λαμπάδα και το πασχαλινό αυγό για το βαφτιστήρι σου από το bazaar, συμβάλλοντας στην ανακούφιση συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη ή μιας μητέρας που έφερε στον κόσμο το παιδί της υπό δύσκολες και αντίξοες συνθήκες.

Κάθε αγορά είναι πολύτιμη!