Μέσα σε χρώματα και αρώματα και σε κλίμα γιορτής, στη συμβολή των οδών Θηβών και Μπελογιάννη, ένας νέος χώρος πρασίνου «γεννήθηκε» πριν από λίγες μέρες στο πλαίσιο της μεγάλης περιβαλλοντικής εκστρατείας «Let’s do it».

Ο Δήμος Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πράσινου, Ποιότητας Ζωής & Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και το Δημοτικό Δίκτυο Εθελοντών, μετέτρεψαν ένα οικόπεδο σε χώρο αναψυχής. Αξίζει να σημειωθεί ότι για τις εργασίες χρησιμοποιήθηκαν υλικά που διέθετε ο Δήμος όπως: ξυλεία , άσφαλτος, φυτά από το Δημοτικό Φυτώριο και με χορηγίες τοποθετήθηκαν πλάκες, παγκάκια και χλοοτάπητας.

Ο Δήμαρχος Νίκαιας- Αγ . Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης επισημαίνει μεταξύ άλλων:

«Με συνέπεια και πρόγραμμα υλοποιούμε τους στόχους μας για τη βελτίωση των περιβαλλοντικών συνθηκών στην πόλη. Σε όλες τις πρωτοβουλίες που έχουμε πάρει έως σήμερα ως Δημοτική Αρχή για το περιβάλλον, εργαζόμενοι του Δήμου και τοπική κοινωνία έχουν ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Για την συγκεκριμένη δράση αποφασίσαμε να μην χρησιμοποιήσουμε εργολάβο αλλά να στηριχθούμε στο ανθρώπινο δυναμικό και να ενισχύσουμε την εθελοντική εργασία. Παράλληλα ανακυκλώσαμε υλικά που διαθέταμε προκειμένου να δημιουργήσουμε τον συγκεκριμένο χώρο αναψυχής που βρίσκεται στην είσοδο της πόλης. Η ενεργή συμμετοχή όλων μας μπορεί να ανοίξει νέους δρόμους περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης».