Στην τελευταία της φωτογράφηση η Claudia Romani, εμφανίστηκε στην παραλία, κι έπεσε στα τέσσερα, που εδώ που τα λέμε είναι μια στάση που της αρέσει.

Η πολύ γνωστή στο ελληνικό αντρικό κοινό για τα απίστευτα οπίσθιά της βγήκε στην παραλία του Μαϊάμι και αναστέναξαν μέχρι και οι ξαπλώστρες.

Η Claudia Romani είναι ένα μοντέλο από την «L'Aquila» της Ιταλίας, που τα τελευταία χρόνια κάνει καριέρα στις ΗΠΑ.

Η 34χρονη καλλονή έχει γεννηθεί στις 14 Απριλίου 1982 και με κάθε βόλτα της στην παραλία κάνει τον κόσμο να μην ξεκολλάει τα μάτια της από πάνω της.

Τέλος, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι έχουμε πραγματοποιήσει πολλά αφιερώματα στο κορμί της, αλλά ακόμα ένα δεν μας πειράζει καθόλου, αφού αυτό το κορίτσι είναι χάρμα οφθαλμών, και ξέρει να προκαλεί τον φακό.

Σε όλες τις φωτογραφήσεις ο φακός εστιάζει στο πιο δυνατό σημείο επάνω της, κι αν δεν υποψιάζεσαι ποιο είναι αυτό, τότε δεν εχεις παρά να θαυμάσεις τις φωτογραφίες της που ακολουθούν.

Ίσως είναι γιατί επάνω της διακρίνουμε την πραγματική μεσογειακή ομορφιά με αναλογίες γυναικών της διπλανής πόρτας.

Σαν αυτά το κορίτσια που βλέπουμε στις ελληνικές παραλίες και μας καθηλώνουν. Η Claudia όμως έχει όλο το πακέτο.

Η 34χρονη Claudia Romani από την L’Aquila είναι ένα γνωστό μοντέλο μετά τις φωτογραφήσεις της στο «GQ» και στο «Maxim» πραγματικά έχει πολύ όμορφα και «ζουμερά» οπίσθια κι έχει γεννηθεί στις 14 Απριλίου 1982.