Θερμή υποδοχή επεφύλλασαν οι ΓΑΥΡΟΙ της Κέρκυρας, στην ομάδα ποδοσφαίρου του Θρύλου, η οποία το απόγευμα της Τρίτης έφτασε στο νησί των Φαιάκων. Περισσότερα από 200 άτομα, έκαναν τη νύχτα μέρα στο αεροδρόμιο της πόλης, και αποθέωσαν τους παίκτες και τον προπονητή της ομάδας Τάκη Λεμονή, με το σύνθημα που ακούστηκε της περισσότερες φορές να ήταν το «Τάκη, ψυχάρα, Ολυμπιακάρα».

Όσον αφορά τα αγωνιστικά θέματα, πανέτοιμος για τη νίκη κόντρα στην Κέρκυρα που θα τον φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος είναι ο Ολυμπιακός.

Οι παίκτες της ανδρικής ομάδας ποδοσφαίρου του Θρύλου, έφτασαν στο νησί των Φαιάκων, όπου την Τετάρτη θα αντιμετωπίσουν την ομάδα του νησιού με την ψυχολογία τους στα ύψη μετά και τη νίκη κόντρα στον Πλατανιά το περασμένο Σάββατο.

Την «ερυθρόλευκη» αποστολή η οποία έφτασε στην Κέρκυρα το απόγευμα της Τρίτης, αποτελούν οι: Ανδρούτσος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Καπίνο, Ανσαριφάρντ, Λεάλι, Μανθάτης, Μάριν, Μάρτινς, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά.

 

ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ #olympiacos #kerkyra #gavros

A post shared by GAVROS (@gavros.gr) on