Είναι το παιδί του λαού, ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ, που αν του αγγίξεις τρίχα… χάθηκες! Ετσι παρομοίασε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος τον Γιώργο Αγγελόπουλο στην εκπομπή του, έχοντας απέναντι τη Σόφη Πασχάλη. Ετσι είναι ο «Ντάνος».

Ενα απλό αγόρι, που τους έχει πάρει όλους με το μέρος του. Τους τηλεθεατές, γιατί αυτοί μετράνε! Τα κορίτσια «λιώνουν» με ένα πλάνο του, τα κινητά τους τηλέφωνα έχουν γεμίσει με φωτογραφίες του, ενώ στα social media επικρατεί ένας χαμός, καθώς τα σχόλια καθημερινά για τον ωραίο Σκιαθίτη αυξάνονται.

Φυσικά, από τις πρώτες κιόλας μέρες έχουν δημιουργηθεί fan clubs του Γιώργου Αγγελόπουλου στο Facebook, αλλά και στο Instagram, με τους υποστηρικτές του να ξεπερνούν τους 30.000 ανά σελίδα. Ο «Ντάνος», ακόμα και αν δεν κερδίσει το έπαθλο των 100.000 ευρώ, είναι ο μεγάλος νικητής του «Survivor». Και αν διαχειριστεί σωστά την τεράστια δημοτικότητα που απέκτησε, θα μας απασχολεί για πολλά χρόνια ακόμα.

Στο νησί του, τη Σκιάθο, ο Γιώργος ξεχώριζε από μικρός. Λάτρευε τη θάλασσα, τα σπορ, το ψάρεμα και τους ανθρώπους. Αγαπημένο του στέκι το barrestaurant «Borzoi» στην Παπαδιαμάντη, του φίλου του Σάββα. Είχε όμως και έντονο χαρακτήρα. Ηταν δυναμικός. Τα παιδιά τα λάτρευε και τα προστάτευε. Οσο για τις γυναίκες, τον κυνηγούσαν από την εφηβεία του κιόλας. Είχε αυτό το «κάτι» που όλες ήθελαν. Σοβαρός, αλλά με χιούμορ. Δυναμικός, αλλά και γλυκός εκεί που χρειαζόταν. Το προφίλ του αυτό τον έκανε πολύ αγαπητό στο γυναικείο φύλο και όχι μόνο στις ντόπιες. Τα καλοκαίρια οι τουρίστριες τρελαίνονταν. Οπως μας ενημέρωσαν άνθρωποι κοντά στον Γιώργο, Ιταλίδες, Σουηδέζες και Ρωσίδες μόλις τον έβλεπαν γοητεύονταν. Φυσικά, η ερωτική του ζωή ήταν πλούσια. 

Διαβάστε τη συνέχεια και δείτε τις φωτογραφίες στα parapolitika.gr