Το σύνολο του Χάρη Παυλίδη εξαφάνισε την νταμπλούχο Ιταλίας Πάντοβα, επικρατώντας 10-6 και έμεινε "αυτοκράτορας" σε Ελλάδα και Ευρώπη, κατακτώντας όσους τίτλους διεκδίκησε μέσα στο 2015.

polo

Απέδειξαν ότι αποτελούν με διαφορά την κορυφαία ομάδα της Ευρώπης, πανηγυρίζοντας την τρίτη κατάκτηση ευρωπαϊκού τροπαίου (Len Trophy, Ευρωλίγκας και Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ) μέσα σε διάστημα 20 μηνών!

Ο Ολυμπιακός ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στο ματς, έχοντας ως μεγάλο όπλο την άμυνα που κράτησε την Πάντοβα μακριά απ’ το γκολ στην δεύτερη και την τρίτη περίοδο. Η Άλκηστις Αβραμίδου ήταν αυτό που "καθάρισε" στα δύσκολα σημεία,πετυχαίνοντας πέντε γκολμ ενώ σημαντική ήταν και η συνεισφορά της Χρυσής Διαμαντοπούλου που κατέβασε "ρολά" μετά τη δεύτερη περίοδο.

 

Φιλιώ Μανωλιουδάκη: "Δεν σταματάμε εδώ, θέλουμε το repeat"

polo (3)

Αναλυτικά, όλα όσα δήλωσε η αρχηγός της ομάδας, Φιλιώ Μανωλιουδάκη μετά το τέλος του τελικού του Σούπερ Καπ:

"Η 25η Απριλίου είναι η μέρα που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Εύχομαι να ξαναζήσω τέτοιες στιγμές. Αυτή είναι η επιβράβευση κάθε ομάδας για τις προσπάθειες που κάνει εδώ και πολλά χρόνια.  Είμαι περήφανη που παίζω στον Ολυμπιακό.

Εύχομαι να μην σταματήσουμε εδώ. Θέλουμε να κάνουμε το repeat και να πάμε στο final 4 κάτι που είναι πολύ δύσκολο γιατί οι ομάδες έχουν ανέβει επίπεδο. Αυτό είναι και το καλό του αθλήματος", δήλωσε αρχικά η Μανωλιουδάκη και συνέχισε λέγοντας:

"Αυτό δείχνει ότι η ομάδα βρίσκει τα πατήματά της. Την Πάντοβα θα την αντιμετωπίσουμε ξανά μέσα στην χρονιά, τον Φλεβάρη! Αν και ξεκίνησαν καλά, νομίζω δεν ήταν έτοιμες για το παιχνίδι. Τώρα υπάρχει διακοπή λόγω της Εθνικής ομάδας. Εύχομαι να είμαστε όλες υγιείς και με καθαρό μυαλό και δουλειά όλα γίνονται".

 

ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ"Μας κάνατε υπερήφανους!"

1348565

Τα θερμά της συγχαρητήρια στην ομάδα πόλο Γυναικών, που έχει κατακτήσει τρεις ευρωπαϊκούς τίτλους μέσα σε διάστημα 20 μηνών εξέφρασε η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Άλλος ένας ευρωπαϊκός τίτλος, μια ακόμα χρυσή σελίδα στο βιβλίο της ιστορίας του ΘΡΥΛΟΥ. Πολλά συγχαρητήρια σε όλες και όλους. Μας κάνατε περήφανους!".