Τα πρόσωπα που έχουν προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες και έχουν χαρίσει επιτυχίες και συγκινήσεις και προέρχονται από το τμήμα Κολύμβησης τίμησε ο Ολυμπιακός, λίγο πριν την έναρξη της 2ης ημέρας της Κολυμβητικής ημερίδας «Πρώτα αθλητές & μετά πρωταθλητές».

Τις επτά ειδικές βραβεύσεις έκαναν ο Α’ Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Μιχάλης Υδραίος και το μέλος του Δ.Σ. και έφορος του τμήματος Κολύμβησης, Γιώργος Παπαδόπουλος.

Οι βραβεύσεις πραγματοποιήθηκαν μέσα σε αποθέωση από τον κόσμο που κατέκλυσε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα το Παπαστράτειο και αποτέλεσαν τον καλύτερο… πρόλογο για την έναρξη της πρωινής αγωνιστικής ενότητας. Πρώτος βραβεύτηκε ο Σπύρος Γιαννιώτης για τη διάκρισή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, καθώς και για την πολυετή προσφορά του στο σύλλογο μιας και ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν την λαμπρή καριέρα του στις πισίνες.

Στη συνέχεια βραβεύτηκε ο αρχιπροπονητής του Ολυμπιακού και ομοσπονδιακός τεχνικός Νίκος Γέμελος για την επιτυχία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Επίσης, για τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς αγώνες βραβεύτηκαν οι πρωταθλητές του Ολυμπιακού και βασικά μέλη των εθνικών ομάδων σε Ολυμπιακούς Αγώνες,

Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, Κέλλυ Αραούζου, Στέφανος Δημητριάδης, Χρήστος Κατραντζής, Απόστολος Χρήστου. Τέλος, ο κύκλος των βραβεύσεων ολοκληρώθηκε με την ειδική βράβευση στην Μαριάννα Λυμπερτά, η οποία τιμήθηκε για το ήθος της και την προσφορά της στην ελληνική κολύμβηση και στον Ολυμπιακό. Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες: