Τις προτάσεις του Δημάρχου Σταύρου Κασιμάτη για αλλαγές στη διοίκηση των Νομικών Προσώπων του Δήμου Κορυδαλλού, ενέκρινε στη χθεσινή του συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο.

Μετά τις ευρείες αλλαγές σε Αντιδημάρχους και Εντεταλμένους Δημοτικούς Συμβούλους, νέα πρόσωπα αναλαμβάνουν τη διοίκηση και των τριών νομικών προσώπων, καθώς και της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας.

Πρόεδρος του Οργανισμού Άθλησης και Πολιτισμού εκλέχθηκε ο μέχρι σήμερα αντιπρόεδρος Μιχάλης Λώνας, που διαδέχεται τον Γιώργο Μακρυνό.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον απερχόμενο πρόεδρο για το έργο του, τονίζοντας ότι με τις συνθετικές του ικανότητες αναβάθμισε τους τομείς του πολιτισμού και αθλητισμού και συνολικά τη λειτουργία του Οργανισμού. Αντιπρόεδρος του νομικού προσώπου εκλέχθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Συγλέτος.

Ο Γιώργος Μακρυνός παραμένει Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για θέματα Μεταναστευτικής Πολιτικής και Πρόεδρος του Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών, ενώ πρόκειται να του ανατεθούν και νέες αρμοδιότητες. Πρόεδροι των νομικών προσώπων των Σχολικών Επιτροπών αναλαμβάνουν οι δημοτικοί σύμβουλοι: Α΄θμιας Εκπαίδευσης Μαρία Γιαννακάκη, που διαδέχεται τον Μανώλη Βάϊο και Β΄θμιας Εκπαίδευσης ο Γιάννης Πάχος, που διαδέχεται τον Κώστα Καλούδη. Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας αναλαμβάνει Βάϊος Μανώλης, στη θέση της Ιωάννας Καλομπράτσου.