Τάκης Λεμονής: Είμαι πεινασμένος για τίτλους

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του μια πολύ δύσκολη σειρά αγώνων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, στους οποίους θα πρέπει να ανταπεξέλθει, προκειμένου να πετύχει τους στόχους του. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Τάκης Λεμονής μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι για την επιστροφή του στον Θρύλο και δήλωσε ότι είναι «πεινασμένος» για τίτλους! 

Παράλληλα, κάλεσε τον κόσμο να βοηθήσει την ομάδα και τόνισε ότι σε αυτή τη μάχη όλοι θα πρέπει κοντά και ενωμένοι!

Διαβάστε ένα μέρος από τις δηλώσεις του:

Υπάρχει πίεση για καλά αποτελέσματα, αρχής γενομένης από το ματς του Σαββάτου με τον Πλατανιά. Αυτή η πίεση μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά στη ψυχοσύνθεση των ποδοσφαιριστών σας;

«Κοιτάξτε, το Καραϊσκάκη ανέκαθεν ήταν ένα γήπεδο, που ο κόσμος είχε πολύ μεγάλη συμμετοχή, ακόμα και στον τομέα της τακτικής. Είναι πιεστικό το κοινό μας, ώστε να κάνουμε κάθε ένα λεπτό και μια επίθεση. Αυτό που εγώ θέλω πάρα πολύ να ζητήσω από τον κόσμο είναι να έρθει να μας βοηθήσει ακόμα και σε αυτό το κομμάτι. Εμείς συνήθως αντιμετωπίζουμε ομάδες που κλείνονται πίσω και θέλουμε να έχουμε υπομονή και καλή κυκλοφορία της μπάλας για να διασπάσουμε αυτές τις άμυνες. Καμιά φορά αν αρχίσει να αγχώνεται ο κόσμος, αγχώνεται και η ομάδα. Εκεί θέλω να ζητήσω την βοήθειά τους, γιατί είμαστε σε μια φάση, δεν μου αρέσει να χρησιμοποιώ τη λέξη πόλεμος, αλλά αυτό είναι και το ποδόσφαιρο, μια μεγάλη μάχη. Σε αυτή τη μάχη πρέπει να είμαστε όλοι κοντά και ενωμένοι».

Δεν βλέπω πολλές αλλαγές από τον Τάκη Λεμονή που είχα δει στην πρώτη του θητεία στον Ολυμπιακό. Αισθάνεστε το ίδιο γεμάτος με όρεξη για δουλειά;

«Ναι, ίσως και λίγο παραπάνω, γιατί το Ρέντη το ήξερα. Είχα γνωρίσει το Ρέντη του 1978, το Ρέντη του 2003-2004, το Ρέντη του 2007 και τώρα του 2017. Είναι ένα μέρος, όπου πραγματικά λες δουλεύω. Μου έχουν κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση και οι αλλαγές, αλλά και το επίπεδο της ομάδας, στα θέματα τα δικά μου. Αυτό είναι κάτι που σε απεγκλωβίζει από άλλου είδους προβλήματα και αφοσιώνεσαι μόνο σε αυτό. Εχω πολλή όρεξη. Είμαι πολύ πεινασμένος για τίτλους. Ετσι είναι ο Ολυμπιακός. Δεν μπορεί να αλλάξει το DNA του, άρα εμείς θα πρέπει να μπούμε όλοι μας σε αυτό».

 

 

Περισσότερα από την κατηγορία

TOP STORIES