Ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να καθιερωθεί ανάμεσα στις σημαντικές ομάδες της Ευρωπης. Και αυτό δεν το αποδεικνύει μόνο η σταθερότητα που έχει στις διοργανώσεις της UEFA την τελευταία επταετία, αλλά και οι δραστηριότητές του έξω από τις τέσσερις γραμμές των γηπέδων.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας διοργάνωσαν στο Hilton μια καταπληκτική εκδήλωση, στην οποία έδωσαν το «παρών» οι άνθρωποι της ECA. Πολύ σημαντικές φυσιογνωμίες του διεθνούς ποδοσφαίρου από Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Ρωσία, Πορτογαλία και γενικώς από όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα. Δεν είναι τυχαίο ότι ήταν εκεί εκπρόσωποι συλλόγων από την Αγγλία, όπως οι Αρσεναλ, Λίβερπουλ, Τσέλσι και Τότεναμ, σημαντικές προσωπικότητες όπως οι ισχυροί άνδρες των Λιόν και Γιουβέντους, αλλά και οι Ζβόνιμιρ Μπόμπαν, Εντβιν Φαν Ντερ Σαρ.

Ολοι αυτοί μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα του Πειραιά και τον πρόεδρό της, Βαγγέλη Μαρινάκη. Αυτές οι κινήσεις αποτελούν δείγματα του οράματος των «ερυθρολεύκων» για το μέλλον. Θέλουν να βρίσκονται -και βρίσκονται ήδη- στην ελίτ, όντες πρωτοπόροι για τα δεδομένα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ένα ποδόσφαιρο που ωφελείται στο σύνολό του έχοντας έναν τόσο άξιο εκπρόσωπο σε όλα τα επίπεδα…