H Ελλάδα έχει μπει για τα καλά στα σαλόνια της Ευρωπαϊκής πορνογραφίας με περγαμηνές μέσα από την συνεργασία της Ιnna με μεγάλες εταιρίες παραγωγής πορνό που διανέμουν παγκοσμίως τις ταινίες τους μέσα από τα δίκτυα που διαθέτουν.

Αυτό ήταν ένα σπουδαίο γεγονός που έφερε χειροπιαστά αποτελέσματα. Έτσι, πριν μήνες η εθνική μας πορνοστάρ να γίνει η πρώτη Ελληνίδα που κατέκτησε διεθνή βραβεία πορνό και μάλιστα να αναδειχθεί νικήτρια σε 2 κατηγορίες, ως πρωτοεμφανιζόμενη στα «DDF awards» και παράλληλα κατακτώντας τον γενικό τίτλο ως η δημοφιλέστερη πρωτοεμφανιζόμενη στο ηθοποιό στον ερωτικό κινηματογράφο. Αυτό ήταν μόνο η αρχή για την σέξι πορνοστάρ μας.

Πριν ενάμιση μήνα πραγματοποίησε γυρίσματα για νέες ταινίες στην Ισπανία, όπου όχι μόνο έκλεψε τις εντυπώσεις με τις επιδόσεις της και το παιχνίδι που μόνο εκείνη ξέρει να κάνει με τον φακό, αλλά οι παραγωγοί την πρότειναν και μπήκε ως υποψήφια σε 3 μάλιστα κατηγορίες στα Ευρωπαϊκή Βραβεία Πορνό «EroAwards».

Η ισπανική διοργανώτρια αρχή των βραβείων την επέλεξε να διαγωνιστεί στις κατηγορίες: «Best Porn Female», «Best Gym Body», «Hottest Ass Model».

H ψηφοφορία για την ανάδειξε τον νικητριών γίνεται μέσω on line ψηφοφορίας η οποία θα ολοκληρωθεί στις 4 Ιουνίου και η τελετή βράβευσης θα γίνει στην Ισπανία (Lloret de mar) στο ξενοδοχείο «Ηawai».

Η Inna πλέον είναι η μεγαλύτερη πορνοστάρ που έχει αναδείξει η χώρα μας, αφού έχει όλα τα φόντα για την κατάκτηση νέων διεθνών βραβείων πορνό όντας η μοναδική που έχει καταφέρει κάτι τέτοιο.

Η Inna χρειάζεται για ακόμα μία φορά την υποστήριξή μας έτσι ώστε η Ελλάδα να κατακτήσει μέσα από αυτή ακόμα περισσότερα διεθνή βραβεία.