Η σύζυγος του Αρτέμη Σώρρα, συζητά με τον δικηγόρο της το ενδεχόμενο να παραδοθεί άμεσα. «Το μόνο που συζητήθηκε είναι το ενδεχόμενο εμφάνισης της συζύγου, η οποία είναι και μητέρα τεσσάρων παιδιών. Η μητέρα θέλει να υπερασπιστεί τον εαυτό της, όπως και ο Αρτέμης Σώρρας σε δεύτερο βαθμό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του ζεύγους, κ. Βασίλης Νουλέζας.

Στο μεταξύ οι αστυνομικοί της Ασφάλειας αλλά και των κατά τόπους Αστυνομικών Διευθύνσεων που ασχολούνται με την αναζητήσει του φυγόδικου Α. Σώρρα μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιήσει 16 σοβαρές κατ' οίκον έρευνες σε Αττική, Πάτρα, Κεφαλλονιά, Ζάκυνθο και Λακωνία, χωρίς όμως να καταφέρουν να εντοπίσουν των “Εθνοσωτήρα από την Πάτρα. Μάλιστα στην περιοχή τις Ν. Σμύρνης οι αστυνομικοί του Τμήματος Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής που έχουν αναλάβει ένα μεγάλο μέρος των ερευνών, πραγματοποίησαν εφόδους σε πέντε διαφορετικά σπίτια και διαμερίσματα που είχε δηλώσει ως τόπο κατοικίας κατά καιρούς, ο εκ Πατρών ορμώμενος “αυτόχθων ιθαγενής”.

Παράλληλα έρευνες έχουν πραγματοποιηθεί σε δεκάδες ανά την Ελλάδα γραφεία των “Ελλήνων Συνέλευσις”, αλλά και σε μια μονοκατοικία στην περιοχή του Διόνυσου, όπου παραθέριζε τα Καλοκαίρια ο Σώρρας και ήταν στην ιδιοκτησία του.