Στο Ρέντη επέστρεψαν την Δευτέρα οι Έλληνες διεθνείς, αλλά και ο Ταρίκ Ελιουνούσι, ο οποίος είχε κληθεί στην εθνική ομάδα της Νορβηγίας. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αρχίσουν σιγά σιγά να ανεβάσουν στροφές, ενόψει του… Γολγοθά που έχουν μπροστά τους.

Ο Τάκης Λεμονής και οι συνεργάτες του θα προσπαθήσουν να προετοιμάσουν όσο καλύτερα γίνεται τους παίκτες του Θρύλου, προκειμένου η ομάδα να πάρει τις νίκες που χρειάζεται και να φτάσει στην κατάκτηση του νταμπλ. Ο έμπειρος προπονητής γνωρίζει πολύ καλά τον τρόπο για να πετύχει ο Ολυμπιακός τους στόχους του και να κάνει για πολλοστή φορά περήφανους όλους τους φίλους της ομάδας.

Ο Θρύλος είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και θα το αποδείξει στην πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν. Ο πρώτος αγώνας του Τάκη Λεμονή στην τρίτη του θητεία στον πάγκο του Ολυμπιακού θα είναι αυτός με τον Πλατανιά.

Οι «ερυθρόλευκοι» το Σάββατο θα υποδεχθούν την ομάδα της Κρήτης στο «Γ. Καραϊσκάκης» με στόχο να πραγματοποιήσουν μια καλή εμφάνιση και φυσικά να πάρουν τη νίκη, με την οποία θα κάνουν ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.