Η σημερινή αθώωση του Προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, στη δικαστική διαμάχη με τον Τζιμπρίλ Σισέ ήταν πανηγυρική, όπως σημείωσε σε μήνυμά του στα social media ο Κώστας Καραπαπάς.

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας του Θρύλου μίλησε για τον Γάλλο επιθετικό, ο οποίος δεν ήξερε τι έχει... καταθέσει, για τις κατηγορίες προς τον Βασίλη Κωνσταντίνου, αλλά και για όσους θα επιχειρήσουν για ακόμη μια φορά να διαστρεβλώσουν την αλήθεια!

Το μήνυμα του Κώστα Καραπαπά:

«Ο αυτοεξευτελισμός τους συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Ο κ. Μαρινάκης ΑΘΩΩΘΗΚΕ πανηγυρικά για τις κατηγορίες της υπόθεσης Σισέ, δηλαδή την κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμισης κατά του Σισέ, αλλά και για την παραβίαση του Αθλητικού Νόμου. Τελεία και παύλα.

Το μόνο που μένει, είναι ο εξευτελισμός των ΜΜΕ τύπου sdna, ο διασυρμός του Σισέ που δεν ήξερε τι έχει... καταθέσει και η ντροπή του ψευδομάρτυρα για τον Κωνσταντίνου που θα κάτσει στο σκαμνί... (και δε θα του πληρώσουν και τους δικηγόρους)...

Τώρα οι ΓΕΛΟΙΟΙ και οι ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ τύπου Παπαθεοδώρου θα γράφουν ότι θέλουν και θα βάζουν τα συντετριμμένα δικηγοράκια να κάνουν ερμηνείες... Περαστικά σας...».