τον «ΓΑΥΡΟ» μίλησε ο Σάββας Θεοδωρίδης, ο οποίος είπε πολλά πράγματα για τον Ολυμπιακό, αλλά στάθηκε περισσότερο στον Στέφανο Καπίνο και την εκπληκτική του εμφάνιση κόντρα στο Βέλγιο, στο ματς όπου η Ελλάδα έμεινε στο 1-1 και παραλίγο να κερδίσει κιόλας. Παράλληλα, μίλησε και για τον Πάουλο Μπέντο.

Ξεκινώντας τις δηλώσεις του, ο Θεοδωρίδης είπε μεταξύ άλλων. «Η εμφάνισή του απέναντι στο Βέλγιο ήταν συγκινητική. Πρέπει να ξέρετε ότι από την πρώτη ημέρα που ο Παναθηναϊκός τον άφησε για να πάει στη Γερμανία, εγώ ήθελα σαν τρελός να έρθει στον Ολυμπιακό.

Από τότε το φώναζα και ας έλεγαν από τον Παναθηναϊκό διάφορα κάποιοι, που τώρα εκτίθενται», ανέφερε ο παράγοντας του Ολυμπιακού και συνέχισε. «Είναι τερματοφύλακας που βρίσκεται χίλια χρόνια μπροστά από τους υπόλοιπους στην Ελλάδα...

Μπορεί να γίνει ο καλύτερος τερματοφύλακας στην Ευρώπη... Το λέω για πρώτη φορά: εάν τον είχαμε έτοιμο στα δύο ματς με την Μπεσίκτας θα είχαμε προκριθεί». Όσον αφορά στον Πάουλο Μπέντο, είπε. «Από τη στιγμή που έφυγε ο Μπέντο, είμαστε καλά και θα πάμε καλύτερα».