Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η απολογία του παραολυμπιονίκη Β. Τσαγκάρη στον ανακριτή σήμερα δευτέρα, για τη δολοφονία του 47χρονου Μάριου Λουκόπουλου. 

Ο παραολυμπιονίκης φέρεται να έχει πει στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν πως το θύμα πήγε στο πρακτορείο για να τον απειλήσει, καθώς επίκειται δικαστήριο για την επιμέλεια των παιδιών του θύματος με την εν διαστάσει σύζυγό του. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο δράστης διατηρούσε ερωτικό δεσμό με τη γυναίκα.

Ο 39χρονος την Παρασκευή στα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων είπε στους δημοσιογράφους: «Ημουν σε άμυνα. Είχαν προηγηθεί πολλά. Θα τα μάθετε όλα τις επόμενες ημέρες».

Πάντως υπάρχουν σκοτεινά σημεία στην υπόθεση τα οποία καλούνται να φωτίσουν οι Αρχές. Οι πληροφορίες θέλουν τον δράστη να υποστηρίζει πως δέχονταν απειλές από το θύμα τόσο για τον εαυτό του, όσο και για τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του, με σκοπό να αποτραπεί να πάει ως μάρτυρας στη δίκη που ήταν προγραμματισμένη για τις 30 Μαρτίου, για την επιμέλεια δύο ανήλικων παιδιών.