Συνέντευξη σε ξένο Μέσο παραχώρησε ο Ταρίκ Ελιουνούσι, με τον Νορβηγό παίκτη του Ολυμπιακού να σημειώνει πως ο Πάουλο Μπέντο δεν είχε καλές σχέσεις από την αρχή με κάποια πρόσωπα στο Ρέντη και συμπλήρωσε πως άφηνε μερικούς πολύ σημαντικούς παίκτες στον πάγκο. «Αντικαταστήσαμε τον προπονητή και τώρα έχουμε νέο όσο είμαι εδώ.

Πίστευα πως αυτός που ήταν πριν, θα καθόταν έως το τέλος της σεζόν, για τα πέντε ματς που υπήρχαν, συν τους ημιτελικούς στο Κύπελλο», ανέφερε ο Ταρίκ και συνέχισε σχετικά με την εν γένει παρουσία του Πάουλο Μπέντο και το αν η ομάδα δεν είχε καλή φυσική κατάσταση. «Από τη μεριά του, δεν νομίζω.

Είχα μια σειρά αγώνων και από άποψης φυσικής κατάστασης ήμουν καλά. Έκανε μερικούς εχθρούς στην αρχή. Στάθηκε και σε άλλα πράγματα.Άφησε στον πάγκο παίκτες, όχι μόνο σημαντικούς για το γήπεδο, αλλά και για τους οπαδούς. Δεν ήταν και τόσο ποδοσφαιρικά σοφό».

Καταλήγοντας ο Ελιουνούσι είπε. «Μετά, πρέπει να φέρνεις καλά αποτελέσματα. Αν χάνεις παιχνίδια, τότε είναι σκληρό αυτό. Συμβαίνει αυτό στην Ελλάδα. Τα πας καλά, είσαι βασιλιάς. Δεν τα πας, θα έχεις προβλήματα».