Ο Ολυμπιακός προσπάθησε κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο, όπως τόνισε ο Μίλαν Τόμιτς δεν είχε το κάτι παραπάνω που θα του έδινε τη νίκη.

Ο βοηθός του Γιάννη Σφαιρόπουλου τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» έδωσαν το 100%, όμως, η Ρεάλ ήταν καλύτερη στο τέλος και πήρε τη νίκη.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, από τα αποτελέσματα της οποίας θα φανεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον τραυματισμό του Λοτζέσκι: «Τη δεδομένη στιγμή δεν μπορούμε να πούμε τις ακριβώς έχει πάθει. Είναι κάτι στον αχίλλειο. Δεν είναι ευχάριστο. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι είναι ένας δύσκολος τραυματισμός, όμως, πρέπει να κάνει μαγνητική τομογραφία, προκειμένου οι γιατροί να πουν τι ακριβώς έχει συμβεί».

Για το τι άλλαξε μετά το 52-54: «Εμείς παρόλο που είχαμε πολλά επιθετικά ριμπάουντ, δεν είχαμε εύκολους πόντους. Εμείς στα παιχνίδια μας ψάχνουμε πόντους στο τραζίνσιον παιχνίδι, κάτι που δεν έγινε σήμερα. Τρέξαμε, αλλά χάσαμε κάποια εύκολα λέι απ. Δεχόμασταν εύκολους πόντους και βάζαμε δύσκολα καλάθια. Ημασταν κοντά στο σκορ και προσπαθήσαμε, αλλά μας έλειπε το κάτι παραπάνω, το οποίο χρειάζεσαι για να κερδίσει ένα τέτοιο παιχνίδι».

Για το αν υπήρχε κούραση μετά την παράταση στο Βελιγράδι, αλλά και για την απουσία του Πρίντεζη: «Όλα αυτά μαζί. Αλλά εμείς δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες. Μας έλειπε ο Γιώργος, αλλά δεν στεκόμαστε σε αυτό. Πιστεύω ότι μέχρι ένα σημείο ελέγξαμε το παιχνίδι. Όμως, δεν ήταν θέμα κούρασης, αλλά ούτε οφείλεται στο γεγονός ότι παίξαμε παράταση στο Βελιγράδι. Δώσαμε το 100%, αλλά η Ρεάλ ήταν καλύτερη στο τέλος και κέρδισε».

Για την διαχείριση μέχρι να ξεκινήσουν τα πλέι οφ: «Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Η διαχείριση της ομάδας όταν έρθουν τα δύσκολα παιχνίδια. Δεν έχεις δικαίωμα για στραβοπάτημα στα πλέι οφ. Εκεί η ομάδα πρέπει να είναι ψυχικά και σωματικά έτοιμη. Πρέπει να δουλέψουμε και στην ξεκούραση των παικτών. Δεν πρέπει να χάσεις τα παιχνίδια που έχεις μπροστά σου. Οι παίκτες θα πρέπει να είναι σωματικά και ψυχολογικά έτοιμα».