Ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να πάρει τη νίκη κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης και να κάνει έτσι σημαντικό βήμα για την κατάκτηση μίας από τις πρώτες δύο θέσεις στην κατάταξη της Ευρωλίγκας. Live από το gavros.gr/NS2 στις 21:00.

Οι «ερυθρόλευκοι» με τον κόσμο στο πλευρό τους, ο οποίος αναμένεται να κατακλύσει το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, είναι πανέτοιμοι να πετύχουν ακόμη μία νίκη την 20η στη φετινή Ευρωλίγκα.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα έχει στη διάθεσή του και τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος θα δώσει κανονικά το «παρών» στο συγκεκριμένο αγώνα, προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα του να πάρει τη νίκη.

Αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του Ματ Λοτζέσκι, αυτή θα επανεκτιμηθεί και μέχρι την τελευταία στιγμή η συμμετοχή του στο ματς είναι αμφίβολη.

Οι πρωταθλητές Ελλάδος είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα και να κάμψουν την αντίσταση της Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας πολύ καλή ψυχολογία έπειτα από το μεγάλο διπλό που πέτυχαν μέσα στον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι.

Οι Πειραιώτες έχουν εξασφαλίσει και μαθηματικά την τρίτη θέση μετά την ήττα της Φενέρμπαχτσε κόντρα στην Αναντολού Εφές και πλέον στοχεύουν στην κατάκτηση μίας από τις πρώτες δύο θέσεις στην τελική κατάταξη της κανονικής περιόδου.