Κατάγεται από τη Μυτιλήνη και τον παραδοσιακό Μεσότοπο, σπουδάζει στο πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και είναι Ολυμπιακός. Η Ειρήνη Στεριανού αποδεικνύει σε κάθε της εμφάνιση, πως θα ήταν αδικία να μην ασχοληθεί με το μόντελιγκ .

*επιμέλεια Παναγιώτης Φωτεινός

Τα καλλίγραμμα πόδια της και το μοναδικό της χαμόγελο, δικαιολογούν με το καλύτερο τρόπο τους τίτλους που κατέχει, αλλά και τις συστατικές που την συνοδεύουν.

Τελευταία και αρκετά συζητημένη εμφάνιση της ήταν στο βιντεκλίπ του γνωστού τραγουδίστη Λευτέρη Κιντάτου με τίτλο "θέλει η αγάπη τρέλα". Εκεί με το εκπλητικό της νάζι, αλλά και τα καυτά της εσώρουχα, πήρε τα μυαλά μέχρι και του  Δημήτρη Σταρόβα και τον έκανε να βάλει φωτιά στο ίδιο του το σπίτι...

Την Ειρήνη δε θα τη πετύχεις συχνά έξω, καθώς ή θα διαβάζει για να πάρει το πτυχίο της από το τμήμα Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, ή θα ξεκουράζεται μετά από κάποια κουραστική μέρα, που την έφερε αντιμέτωπη με ότι θα ζήλευε κάθε κοπέλα της ηλικίας της, τις κάμερες, τα φώτα, αλλά και το κυνήγι για την εκπλήρωση των επαγγελματικών της φιλοδοξιών.

Η ίδια δηλώνει πως λατρεύει τις βόλτες με το αυτοκίνητο στη νυχτερινή Αθήνα, ενώ αγαπημένος της προορισμός θα είναι πάντα η παραλία στην Ερεσό της Λέσβου. Εκεί που πίνει το κοκτέιλ της με θέα όλο το Αιγαίο που ύμνησε ο συντοπίτης της Οδυσσέας Ελύτης.

  
 

#med #fashion #christmas 

A post shared by Ειρήνη Στεριανού (@inasterianou) on