Ο Δήμος Πειραιά και η εταιρεία «PepsiCo», διένειμαν και σήμερα τρόφιμα σε άπορες οικογένειες της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας, στο πλαίσιο του προγράμματος «Σιτίζουμε και μοιράζουμε χαμόγελα!», που υλοποιείται από τον Μάιο 2016 σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες της πόλης.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, ο οποίος ήταν παρών στην διανομή, σε δήλωσή του, τόνισε: «Bρισκόμαστε στη Δ΄ Κοινότητα στα Καμίνια, στο στρατόπεδο «Παπαδογιωργή» με την «PepsiCo» για το πρόγραμμα «Σιτίζουμε και μοιράζουμε χαμόγελα!». Είναι ένα πρόγραμμα που διαρκεί περίπου ένα χρόνο στον Δήμο Πειραιά. Είναι μια συνεργασία με μια πολύ μεγάλη εταιρεία, όπως είναι η «PepsiCo» κι ερχόμαστε να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Τα τελευταία χρόνια περνάμε μια σφοδρή οικονομική και κοινωνική κρίση και οι ανάγκες των συμπολιτών και συνδημοτών μας είναι αυξημένες. Έρχεται το πρόγραμμα αυτό λοιπόν να προσφέρει προϊόντα της «PepsiCo» κι άλλα προϊόντα, που πλαισιώνουν τα προϊόντα της «PepsiCo». Δίνουμε ένα πλήρες πακέτο με τρόφιμα, συνδράμοντας έτσι και βοηθώντας τους συνανθρώπους μας. Ελπίζω να υπάρξουν κι άλλες παρόμοιες πρωτοβουλίες από μεγάλες εταιρείες, ώστε να μπορέσουμε να προσφέρουμε μεγαλύτερη βοήθεια. Να ευχαριστήσω την «PepsiCo» και τους εθελοντές της «PepsiCo», οι οποίοι έρχονται κάθε μέρα στις Κοινότητες και βοηθάνε τους δικούς μας ανθρώπους. Πραγματικά εύχομαι να μεγαλώσουν αυτά τα προγράμματα και να επεκταθούν, γιατί τα έχει ανάγκη η κοινωνία».

Ο Πρόεδρος της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Αναστάσιος Πούλος, δήλωσε: «Το πρόγραμμα «Σιτίζουμε και μοιράζουμε χαμόγελα!», που υλοποιείται από τον Δήμο Πειραιά σε συνεργασία με την εταιρεία «Pepsico» είναι πολύ σημαντικό, καθώς βοηθάει τις άπορες οικογένειες της πόλης μας. Σε μια εποχή, που το βιοτικό επίπεδο των πολιτών, έχει δυστυχώς, φθίνουσα πορεία, είναι αναγκαίο όσο ποτέ να προχωράμε σε δράσεις που στηρίζουν τους αδύναμους οικονομικά συμπολίτες μας. Ευχαριστώ την «Pepsico» για την αγαστή συνεργασία».

Η κυρία Αναστασία Μακαριγάκη, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού Κεντρικής Ευρώπης και Ευρύτερων Βαλκανίων δήλωσε σχετικά: «Σήμερα περισσότερο από ποτέ έχουμε ανάγκη από χαμόγελα. Μέσω του προγράμματος Lay’sSmiles και τα τεράστια χαμογέλα στα πακέτα των συσκευασιών μας θέλουμε να μοιράσουμε αισιοδοξία και να παρακινήσουμε όλο τον κόσμο να χαμογελά περισσότερο με κάθε αφορμή. Το χαμόγελο είναι στάση ζωής και τα Lay’s υποστηρίζουν αυτή την αντίληψη στην πράξη. Σκοπός μας ήταν να συγκεντρώσουμε 10.000 χαμόγελα και το ξεπεράσαμε! Το χαμόγελό σας έκανε τη διαφορά και σας ευχαριστούμε θερμά».