Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά, σε συνεργασία με το Συμβούλιο Σχολείου του Προτύπου Λυκείου της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά, στο πλαίσιο της δραστηριότητας "Συναντήσεις Τάξεων", θα διοργανώσει το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 11.00, συνάντηση της τάξης του 1975, στην Ιωνίδειο Σχολή. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η τάξη του 1975 έκλεισε φέτος τα σαράντα (40) χρόνια από την αποφοίτηση της.

Στη συγκεκριμένη εκδήλωση οι απόφοιτοι της τάξης θα μαζευτούν στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά. Αφού παρθούν οι απαραίτητες "απουσίες", παλιοί καθηγητές της τάξης θα μιλήσουν για την περίοδο στην οποία οι απόφοιτοι του 1975 ήταν μαθητές, ενώ θα μοιραστούν αναμνηστικά διπλώματα στους αποφοίτους της τάξης.

Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί περιήγηση των αποφοίτων στους χώρους και στις τάξεις που πέρασαν τα σχολικά τους χρόνια και στην έκθεση αρχειακού υλικού του σχολείου.

Την οργάνωση της συνάντησης από την πλευρά της τάξης του 1975 έχει αναλάβει ο συναπόφοιτος Στράτος Γεωργούδης, Καθηγητής Φυσικής.