Ένας μεγάλος δημοσιογράφος και εκδότης δεν υπάρχει πια μαζί μας. Ο Θεόδωρος Νικολαΐδης βρίσκεται πλέον στη γειτονιά των ουρανών, με την κηδεία του να τελείται στις 11 το πρωί της Τρίτης.

Το τελευταίο αντίο σε ένα πραγματικά πολύ σπουδαίο άνθρωπο, δόθηκε στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών (Α' Ναό Αγίων Θεοδώρων) και εκεί πραγματικά φάνηκε το μεγαλείο αυτής της προσωπικότητας. Πλήθος κόσμου από πολλούς και διάφορους χώρους, όπως πχ. την πολιτική, συνόδεψαν τον κυρ Θόδωρο στην τελευταία του κατοικία.

Εκεί φυσικά ήταν και πολλοί άνθρωποι του Ολυμπιακού, ομάδα την οποία λάτρεψε από την πρώτη στιγμή και την έκανε Θρύλο. Μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν οι κ.κ. Βρέντζος, Καραπαπάς, Θεοδωρίδης, οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, αλλά και άλλοι άνθρωποι που πέρασαν από τον Θρύλο και τον τίμησαν.

Πολλά στεφάνια επίσης για έναν άνθρωπο που μεγαλούργησε στη δημοσιογραφία και έκανε το «Φως των Σπορ» εφημερίδα που είχε τα πάντα στις σελίδες του. Όλος ο Ολυμπιακός τον σκέφτηκε Αιωνία του η μνήμη, ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.

Πολλά συλλυπητήρια στους δικούς του... Η Ολυμπιακή οικογένεια μεγάλε Θεόδωρε, σε αποχαιρετά. Θα βλέπεις πλέον την Ολυμπιακάρα σου από τους ουρανούς. Δείτε μερικές φωτογραφίες από το ύστατο χαίρε στον σπουδαίο Θεόδωρο Νικολαΐδη...