Νικητές στο ντέρμπι οι νέοι του Ολυμπιακού

Σημαντική νίκη με 3-1 εκτός έδρας επί του ΠΑΟ για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων σημείωσε ο Ολυμπιακός στο Κορωπί. Οι Πειραιώτες ήταν καλύτεροι από τους αντιπάλους τους και έφτασαν στη νίκη, με την οποία αύξησαν τη διαφορά τους από τους «πράσινους», στους επτά πόντους.

Ο Ολυμπιακός έχει 63 σε 23 αγώνες, με 20 νίκες και τρεις ισοπαλίες, ενώ ο ΠΑΟ έμεινε στους 56 (24 αγώνες) και πολύ μακριά από τον στόχο του.

Οι Πειραιώτες λοιπόν μπήκαν πάρα πολύ δυνατά στον αγώνα και μπόρεσαν μέσα σε τρία λεπτά να προηγηθούν με 0-2. Ο Καμπετσής στο 14ο και 17ο λεπτό έβαλε μπροστά τον Ολυμπιακό και φαίνεται πως αυτό το ξεκίνημα χάρισε τη νίκη στους Πειραιώτες.

Το σκορ άνοιξε με βολέ ο σκόρερ του Θρύλου μετά από σέντρα από τα δεξιά, ενώ τρία λεπτά αργότερα, ο Ζερβόπουλος γύρισε την μπάλα στον Ξενόπουλο, αλλά ο πορτιέρο του ΠΑΟ καθυστέρησε να διώξει και ο σκόρερ του Θρύλου έβαλε την κόντρα για το 0-2.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟ πίεσε για να πετύχει κάποιο γκολ που θα τον έβαζε ξανά στο παιχνίδι και το κατάφερε στο 74' όταν ο Παπανικολάου έκανε την πάσα στον Πίσπα από τα αριστερά, που με πλασέ έκανε το 1-2. Όμως, ο Ολυμπιακός φύλαγε το καλύτερο για το τέλος και στο 90', ο Φουάσης έκανε ωραία σέντρα από τα δεξιά και ο Βάρκας κατάφερε να διαμορφώσει το τελικό 1-3, δίνοντας τέλος στο θετικό σερί του ΠΑΟ.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΟ: Ξενόπουλος, Ξηρός (59' Βαλμάς), Μαυρομάτης, Ζερβόπουλος, Ντόκο, Μίγγος, Παπανικολάου, Αγγελόπουλος, Πίσπας (84' Δημητρούλας), Μπουζούκης, Χατζηγιοβάννης (77' Κουντουριώτης)

Ολυμπιακός: Αγγελόπουλος, Κουγιός (78' Χατζηϊωαννίδης), Φουάσης, Νικολάου, Τόλι, Λάμπρου (69' Πέιος), Βάρκας (88' Βάρκας), Ξενιτίδης, Καμπετσής, Μεγαρίτης, Βρουσάι

 

 

Πηγή: gavros.gr

Περισσότερα από την κατηγορία

TOP STORIES