Ελιουνούσι: Όλα εξαρτώνται από εμάς

Το αποτέλεσμα του παιχνιδιού του Ολυμπιακού την Κυριακή στην Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό εξαρτάται αποκλειστικά από την απόδοση των «ερυθρόλευκων» παικτών όπως τόνισε σε δηλώσεις του που παραχώρησε στην κάμερα της Nova ο Ταρίκ Ελιουνούσι.

Ο Νορβηγός εξτρέμ του Θρύλου υπογράμμισε επίσης πως ο Ολυμπιακός ήταν πολύ κοντά στην πρόκριση στους «8» του Europa League κόντρα στην Μπεσίκτας, ωστόσο όπως χαρακτηριστικά ανέφερε αυτό δεν έγινε καθώς οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν πως είναι κουρασμένοι.

Δείτε ένα απόσπασμα από τις δηλώσεις του Νορβηγού άσου:

Μετά το γκολ σου και την αποβολή πιστέψατε ότι μπορείτε να πάρετε την πρόκριση; Τι δεν πήγε καλά στο δεύτερο ημίχρονο;

«Μακάρι να είχα μια καλύτερη απάντηση να δώσω, αλλά τα πράγματα είναι ακριβώς έτσι όπως τα είπατε. Εκείνη ήταν μια πολύ καλή στιγμή για εμάς και πιστέψαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Η ομάδα πίεσε πολύ την Μπεσίκτας και έδειξαν ότι ήταν φοβισμένοι. Ολοι νόμιζαν ότι εμείς θα ήμασταν εκείνοι που θα βάζαμε το γκολ. Ημασταν μόνο ένα γκολ μακριά από το αποτέλεσμα που θέλαμε. Όμως, εκείνη τη στιγμή κάτι δεν πήγε καλά. Δεχθήκαμε ένα εύκολο γκολ, δείξαμε όλοι κουρασμένοι και εκεί ήταν σχεδόν το τέλος».

Πού θεωρείς ότι θα κριθεί το ντέρμπι;

«Εξαρτάται από εμάς. Τι θα μπούμε να κάνουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είμαστε κουρασμένοι από το ευρωπαϊκό παιχνίδι, αλλά αυτό δεν θα παίξει ρόλο. Εχουμε ανθρώπους στην ομάδα που νιώθουν καλά, νιώθουν δυνατοί και είναι έτοιμοι να βοηθήσουν. Το μόνο που έχει σημασία είναι να διαλέξουμε την τακτική μας και να μείνουμε πιστή σε αυτή την στρατηγική. Αν το καταφέρουμε αυτό νομίζω ότι το αποτέλεσμα θα είναι πολύ θετικό».

 

 

 

Περισσότερα από την κατηγορία

TOP STORIES