Στο κακό δεύτερο ημίχρονο που πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός στάθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, μετά την ήττα από την Γαλατάσαραϊ με 80-71. Ο προπονητής του Θρύλου τόνισε ότι οι παίκτες του έχασαν πολλά ελεύθερα σουτ, γεγονός που τους προκάλεσε νευρικότητα.

Ο Σφαιρόπουλος, πάντως, επισήμανε ότι παρά την ήττα ο Ολυμπιακός συνεχίζει να ελέγχει την κατάσταση και στόχος του είναι να εξασφαλίσει το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν ένα κακό αποτέλεσμα και ένα κακό δεύτερο ημίχρονο. Δεν ήμασταν επιθετικοί και δεν παίξαμε καλή άμυνα, αν και στο ημίχρονο συζητήσαμε για το αμυντικό κομμάτι, στο οποίο η Γαλατά είναι πολύ επικίνδυνη και αν βρει ρυθμό μπορεί να απειλήσει. Επιθετικά είχαμε πολλά ελεύθερα σουτ και εύκολα λέι απ που χάσαμε. Αυτό μας προκάλεσε νευρικότητα και στην άμυνα. Συνεχίζουμε, είμαστε σε θέση που ελέγχουμε την κατάσταση. Έχουμε άλλα τέσσερα ματς μπροστά μας και αυτό που έγινε σήμερα ήταν ένα καλό μάθημα από την άποψη ότι μερικοί έλεγαν πως είμαστε ήδη στο Final Four. Το μόνο που έχουμε πετύχει είναι η πρόκριση στα play offs και θα πρέπει να προσπαθήσουμε πλέον για το πλεονέκτημα έδρας. Αυτός είναι ο στόχος που έχουμε για το διάστημα που ακολουθεί. Αυτό είπα και στους παίκτες μου πριν τον αγώνα, αλλά δυστυχώς η ατμόσφαιρα ήταν λίγο πανηγυρική. Πρέπει να εστιάσουμε στο επόμενο παιχνίδι, πρώτα στο ελληνικό πρωτάθλημα και μετά στην Ευρωλίγκα», ανέφερε o κόουτς των πρωταθλητών Ελλάδας.