Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την Κυριακή 19 Μαρτίου στο κέντρο της Αθήνας προκειμένου να διεξαχθεί ο 6ος Ημιμαραθώνιος, για τον οποίο οι αιτήσεις συμμετοχής έχουν ξεπεράσεις τις 21.000.

Εκτός από τη διαδρομή του Ημιμαραθωνίου διεξάγονται αγώνες 5 και 3 χιλιομέτρων καθώς και αγώνας 1000 μέτρων για παιδιά και ΑμεΑ.

Η εκκίνηση του Ημιμαραθωνίου δίνεται στις 9 το πρωί μπροστά από την Πλατεία Συντάγματος και ο τερματισμός είναι στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Η εκκίνηση του Αγώνα Δρόμου των 3 χιλιομέτρων δίνεται επί της οδού Βασ. Σοφίας, στο ύψος της οδού Νεοφύτου Δούκα και οι δρομείς τερματίζουν επί της Λ. Αμαλίας μπροστά στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Η εκκίνηση του Αγώνα Δρόμου των 5 χιλιομέτρων δίνεται στην Πλατεία Συντάγματος, στο ύψος της οδού Όθωνος και οι αθλητές τερματίζουν επί της Λ. Αμαλίας μπροστά στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Τ

έλος η εκκίνηση του Αγώνα 1000μ για Παιδιά & ΑμεΑ δίνεται από το ύψος της διασταύρωσης της οδού Ριζάρη με τη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, με κατεύθυνση προς τη Λεωφόρο Αμαλίας και τερματισμό μπροστά στην Πλατεία Συντάγματος. Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/kikloforiakes-rithmisis-tin-kiriaki-gia-ton-6o-imimarathonio