Ο Δημήτρης Διαμαντίδης στα 34 του, αναμένεται να αποδεχτεί το χρίσμα του υποψηφίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στην εκλογική περιφέρεια της Β΄ Πειραιά.

Τα ψηφοδέλτια μπορεί να μην έχουν «κλειδώσει» ακόμα, ωστόσο το όνομα του πρώην γραμματέα της ΠΑΣΠ στο Πανεπιστήμιο Πειραιά συζητιέται εδώ και αρκετό καιρό και οι τελευταίες εμφανίσεις του σε εκδηλώσεις της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, επιβεβαιώνουν  την ενεργοποίηση του.

Ο κ. Διαμαντίδης εργάζεται στο χώρο της Ναυτιλίας και προέρχεται από παραδοσιακή οικογένεια της περιοχής με δημοκρατικό παρελθόν.

Ο ίδιος σε επικοινωνία που είχε το peiraiasnews.gr μαζί του δήλωσε πως «είναι αρκετά νωρίς να συζητάμε κάτι τέτοιο κι αυτό γιατί  δεν έχουμε καν προεκλογική περίοδο αυτή τη στιγμή. Παραμένω όμως στρατιώτης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης την οποία πιστεύω και στην οποία ελπίζω. Την πιστεύω γιατί βλέπω να γίνονται σωστά βήματα προς την ομογενοποίηση του χώρου και ελπίζω πως αυτό το εγχείρημα θα στεφθεί με επιτυχία και θα μπορέσει να δώσει λύσεις στα πραγματικά και καθημερινά προβλήματα της κοινωνίας."