Μια μεγάλη πρόκριση επί του Ατρομήτου, πήρε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας ο Ολυμπιακός, ο οποίος κέρδισε με 2-1 και ενώ βρισκόταν πίσω στο σκορ με 1-0 από ένα γκολ το οποίο δεν έπρεπε να μετρήσει ποτέ. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος μπήκε στο παιχνίδι και έβαλε τη σφραγίδα του.

Όχι μόνο εκτέλεσε το φάουλ με το οποίο ο Αλεξί Ρομαό ισοφάρισε σε 1-1, αλλά έδωσε ο ίδιος τη νίκη με κεφαλιά μέσα από την περιοχή του Ατρομήτου φυσικά. Και όλα αυτά ήταν αρκετά για τον συνήθη εγκρατή Πάουλο Μπέντο να... ξεσπάσει. Αν και είχε φροντίσει να... ξεσπάσει νωρίτερα λόγω των αποφάσεων των ρέφερι.

Αγκάλιασε λοιπόν τον Φορτούνη μετά το τέλος του αγώνα και τον αποθέωσε. «Μπράβο, έτσι παίζουν οι ηγέτες», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του τεχνικού του Θρύλου στον παικταρά, ο οποίος φαίνεται πλέον πως έχει πάρει τα πάνω του και μετά από τις παραινέσεις του προπονητή του.

Όλο το αναλυτικό ρεπορτάζ για το τι έγινε μετά ανάμεσα στον Μπέντο και τον Φορτούνη και πιο συγκεκριμένα τι του είπε ο Πορτογάλος, στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί.