Το παιχνίδι με τον Πανιώνιο ανήκει στο παρελθόν και άπαντες στον Ολυμπιακό ζουν και αναπνέουν για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ατρόμητο.

Οι «ερυθρόλευκοι» την Πέμπτη θα τα δώσουν όλα στο Περιστέρι, προκειμένου να πάρουν την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι καλύτερη ομάδα και στο πρώτο παιχνίδι αν ήταν πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια θα είχαν πάρει τη νίκη και μαζί το προβάδισμα για την πρόκριση.

Πλέον, ωστόσο, όλα θα κριθούν στο Περιστέρι, όπου οι παίκτες του Ολυμπιακού θα παραταχθούν με το «μαχαίρι στα δόντια», προκειμένου να πετύχουν το στόχο τους και να συνεχίσουν την πορεία τους προς την κατάκτηση του νταμπλ.

Το παιχνίδι, πάντως, δεν θα είναι εύκολο και αυτό το γνωρίζουν ο Πάουλο Μπέντο και οι ποδοσφαιριστές του. Οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να είναι διπλά προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι, ώστε να φύγουν από το Περιστέρι με την πρόκριση. Αν ο Θρύλος είναι σοβαρός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν. Θα πάρει το εισιτήριο και μετά θα στρέψει την προσοχή του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.