Την απόλυτη στήριξή του στους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή του Ολυμπιακού, Πάουλο Μπέντο, εξέφρασε για μια ακόμα φορά ο ηγέτης του Θρύλου, Βαγγέλης Μαρινάκης. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Είμαστε μια οικογένεια. Ενωμένοι και δυνατοί».

Ο Πρόεδρος στο ηγετικό του μήνυμα μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Πανιώνιο τόνισε ότι ο Ολυμπιακός είναι μέσα σε όλους τους στόχους του και η ομάδα βρίσκεται σε μια συνεχή μάχη.

Παράλληλα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε ότι το να βρίζει κανείς ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού είναι απαράδεκτο και έστειλε μήνυμα ενότητας λέγοντας: «Βρισκόμαστε σε μια μάχη και  τις μάχες τις κερδίζουμε όλοι μαζί».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Προέδρου:

«Επειδή ακούγονται διάφορα και ίσως είναι μια δύσκολη στιγμή να χάνει ο Ολυμπιακός στο γήπεδό του, εγώ θέλω να σας πω το εξής: Βρισκόμαστε σε μια συνεχή μάχη. Είμαστε μέσα σε όλους μας τους στόχους. Υπάρχουν κακά αποτελέσματα, ατυχίες και λάθη. Είμαστε εκεί για να παλέψουμε και να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα: Να κερδίζουμε. Δεν υπάρχουν περιθώρια ούτε για κραξίματα, ούτε για τίποτα. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε σκληρά, να βγάζουμε τον εγωισμό μας. Οι παίκτες μας είναι οι καλύτεροι θα δείτε ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχουν ξανά τα καλά αποτελέσματα. Στηρίζω όλους τους παίκτες, το προπονητικό τιμ και όσους βρίσκονται δίπλα στην ομάδα. Είμαστε μια οικογένεια, ενωμένοι, δυνατοί και θα συνεχίσουμε έτσι. Είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι. Το να βρίζει κανείς παίκτη του Ολυμπιακού είναι απαράδεκτο. Ολοι είμαστε φανατικοί, αλλά για παίκτη του Ολυμπιακού ή για τον προπονητή μας δεν μπορεί κανείς μέσα στο γήπεδο να εκδηλώνεται εναντίον του. Ειδικά στους παίκτες. Βρισκόμαστε σε μια μάχη και  τις μάχες τις κερδίζουμε όλοι μαζί. Ενωμένοι. Ολοι έχουν τη στήριξή μου».