Με κέφι, ζωντάνια και μια δόση… αγωνίας, θα γιορταστεί το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στον Πόρο.

Καιρού επιτρέποντος, εντυπωσιακές αναμένεται να είναι και εφέτος οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Πόρου, γεμάτες μουσική, χορό και παιχνίδι, που θα ξεσηκώσει μικρούς και μεγάλους, ποριώτες και επισκέπτες.

Για τους δεκάδες παίχτες του συναρπαστικού κυνηγιού του χαμένου θησαυρού, το τριήμερο ξεκινάει την Παρασκευή με την ενημέρωση των ομάδων στο κτήριο Συγγρού.

Το πρωί του Σαββάτου στις 11π.μ., ο καθιερωμένος αγώνας τηλεκατευθυνόμενων, θα γεμίσει με παιδικά χαμόγελα το νέο λιμάνι.

Στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου, θα ξεκινήσει το συναρπαστικό «Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού», με την παρουσίαση του πρώτου γρίφου, στην πλατεία Δημαρχείου. Θα ακολουθήσει η παρέλαση και ο διαγωνισμός μεταμφιεσμένων, ενώ στις 7μ.μ. θα ξεκινήσει το υπαίθριο μασκέ πάρτι, με τους γνωστούς και απίθανους «Walkman the Band», οι οποίοι ξέρουν πολύ καλά πως να ξεσηκώσουν μικρούς και μεγάλους.

Την Κυριακή, η μέρα είναι αφιερωμένη στο συναρπαστικό και αγωνιώδες Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού, το οποίο θα ολοκληρωθεί στις 15:00 στην πλατεία Δημαρχείου.

Για την Καθαρά Δευτέρα, ο Δήμος Πόρου, προσκαλεί τους κατοίκους και τους επισκέπτες να γιορτάσουν σαν μεγάλη παρέα τα πατροπαράδοτα κούλουμα, στην όμορφη Πούντα, με παραδοσιακό γλέντι από τους κορυφαίους  σολίστες στο κλαρίνο και στο μπουζούκι, Θανάση Βασιλόπουλο και Μανώλη Καραντίνη.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 12:30 το μεσημέρι.

Ας ελπίσουμε πως ο καιρός θα μας κάνει το χατίρι και θα περάσουμε όμορφα. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στις παρακάτω αφίσες