Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην επίσκεψή του στο Βερολίνο στήριξε αποτελεσματικά την Ελλάδα δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και τον Γιώργο Τράγκα, η βουλευτής της ΝΔ και τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης, Ντόρα Μπακογιάννη.

Όπως είπε ο Πρόεδρος της ΝΔ στις συναντήσεις του στη Γερμανία συζήτησε την πρόταση του κόμματος του ενώ τόνισε ότι η ελληνική κοινωνία δεν αντέχει άλλο.

Σύμφωνα με την κ. Μπακογιάννη υπάρχει έλλειψη εμπιστοσύνης στο ελληνικό πολιτικό σύστημα και σημείωσε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης χτίζει την αξιοπιστία του.

"Η επόμενη κυβέρνηση όταν μιλάει για διαρθρωτικές αλλαγές θα πρέπει να τις αποδείξει στην πράξη" είπε χαρακτηριστικά και σημείωσε ότι δεν ξέρει εάν θα κλείσει η αξιολόγηση.

Για το μέλλον της Ευρώπης η Ντόρα Μπακογιάννη τόνισε πως ζητούμενο είναι μια Ευρώπη συλλογική που θα προστατέψει την Ελλάδα και μια Ευρώπη που θα ξαναβρεί την ισορροπία της αφού ολοκληρωθούν οι εκλογικές αναμετρήσεις μέσα στο 2017.

Τέλος για την αλλαγή σελίδας στις ΗΠΑ τόνισε ότι θα πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι να δούμε που το πάει ο Ντόναλντ Τραμπ.