Ο Θρύλος κέρδισε με 2-0 τη Λάρισα και το σκορ άνοιξε στο 14" ο Θανάσης Ανδρούτσος. Αυτό ήταν το δεύτερο πιο γρήγορο γκολ στην ιστορία του Ολυμπιακού, με τον νεαρό παίκτη να κάνει δηλώσεις κατά την παραλαβή του βραβείου του MVP, λέγοντας κάποια πράγματα τόσο για τον αγώνα με τους Θεσσαλούς, όσο και για το γκολ που σημείωσε, τη θέση που παίζει, αλλά και το ματς με την Οσμανλισπόρ που ακολουθεί.

«Τα συναισθήματα είναι απίστευτα. Νιώθω υπέροχα για το γκολ. Η αλήθεια είναι ότι αυτή η κίνηση που λέτε, μου βγαίνει. Δηλαδή δεν είναι ότι το έψαχνα, απλά αυτό μου βγαίνει από μικρός, ίσως επειδή έπαιζα και πέρυσι σαν σέντερ φορ στην Ακαδημία. Αλλά είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για αυτό. Βέβαια ήταν μια πολύ καλή ομαδική προσπάθεια το γκολ μου και οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Δεν το πέτυχα μόνος μου, είναι όλη η ομάδα», ανέφερε ο νεαρός και συνέχισε για τη θέση που παίζει.

«Το έχω ξαναπεί. Όπου με χρειαστεί ο προπονητής θα δώσω το 100%. Εγώ αισθάνομαι παντού καλά. Όπου με βάλει ο προπονητής. Σίγουρα μπορεί να αισθανθώ καλύτερα σαν οκτάρι, σαν δεκάρι, στον άξονα, αλλά όπου με χρειαστεί ο προπονητής θα τα δώσω όλα». 

Καταλήγοντας ο νεαρός, μίλησε για τον αγώνα με την Οσμανλισπόρ που ακολουθεί. «Πιστεύω ότι είμαστε σε πάρα πολύ καλό σημείο, κάναμε μία νίκη σήμερα (σ.σ. χθες), βέβαια δεν κοιτάγαμε την Οσμανλισπόρ, προείχε αυτό το ματς. Από αύριο (σ.σ. σήμερα) θα αρχίσουμε να δουλεύουμε για το ματς της Πέμπτης. Πιστεύω θα δουλέψουμε καλά, θα διαβάσουμε τον αντίπαλο και θα είμαστε έτοιμοι».