Αποφασισμένος για ακόμη μία νίκη στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι ο Ολυμπιακός στον αγώνα με την Λάρισα, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης στις 19:30. Live από το Gavros.gr/NS2.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι πανέτοιμοι για το συγκεκριμένο παιχνίδι και θα αγωνιστούν με σκοπό τους τρεις βαθμούς της νίκης, όπως σε όλα τους τα παιχνίδια, προκειμένου να απομακρυνθούν ακόμη περισσότερο από τους αντιπάλους τους.

Ακόμη οι πρωταθλητές Ελλάδος θέλουν τη νίκη, προκειμένου να πάνε με τη καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο επόμενό τους παιχνίδι, το οποίο είναι την επόμενη Πέμπτη στον Ναό κόντρα στην Οσμανλισπόρ για το πρώτο ματς της φάσης των «32» του Europa League.

Στον αγώνα με την Λάρισα θα αγωνιστούν για πρώτη φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα οι Καρίμ Ανσαριφάρντ και Χουάν Κάρλος Παρέδες, οι οποίοι έδειξαν πολύ καλά στοιχεία στους αγώνες κυπέλλου του Θρύλου.

Αντίθετα στη διάθεση του προπονητή των «ερυθρόλευκων», Πάουλο Μπέντο δεν θα βρίσκονται οι Ντα Κόστα, προκειμένου να προφυλαχτεί για τα επόμενα ματς, οι Τσόρι, Καμπιάσο, Μανθάτης, Νικολάου για λόγους τακτικής.

Τέλος, τιμωρημένοι είναι οι Μάρτινς και Φιγκέιρας.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν πολύ δύσκολο πρόγραμμα στο επόμενο διάστημα, ωστόσο πρέπει να κοιτάζουν παιχνίδι με παιχνίδι, αρχής γενομένης στο ματς με την ΑΕΛ, για να μπορέσουν να πετύχουν όλους τους στόχους τους.