Επίσκεψη στον Πειραιά πραγματοποιεί σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο περιοδειών για την «Συμφωνία Αλήθειας» που παρουσιάζει ο Πρόεδρος της ΝΔ σε φορείς και πολίτες της χώρας. Αυτή την ώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στο εργοτάξιο του μετρό στον Πειραιά, απέναντι από το Δημοτικό Θέατρο και έγινε δεκτός από τον Δήμαρχο της πόλης, Γιάννη Μώραλη, ο οποίος τον συνόδευσε και στην ξενάγηση στο χώρο του έργου. Μαζί με τον κ. Μητσοτάκη βρέθηκαν στον Πειραιά και ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής, Λευτέρης Αυγενάκης, ο Τομεάχης Υποδομών της ΝΔ, Κώστας Καραμανλής, ο πρώην υπουργός και πολιτευτής της Ν.Δ. Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, ο στενός και διαχρονικός συνεργάτης του κ. Μητσοτάκη, Θανάσης Νέζης, αναπληρώτρια διευθύντρια του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, Κύρα Κάπη, ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΝΟΔΕ Β' Πειραιά, Μιχάλης Λιβανός,  ο βουλευτής Α’ Πειραιά, Κώστας Κατσαφάδος, ο βουλευτής Β’ Πειραιά, Γιάννης Τραγάκης, ο αντιδήμαρχος και πολιτευτής της ΝΔ, Γιάννης Μελάς, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δαβάκης, ο Αντιδήμαρχος Αλέξανδρος Αργουδέλης κά.

Ο κ. Μητσοτάκης δύο μέρες πριν ξεκινήσει το ταξίδι του στην Ισπανία και τη Γερμανία ολοκληρώνει μέρος των προγραμματισμένων επισκέψεών του με προφανείς συμβολισμούς για την στήριξη της επιχειρηματικότητας και την ανάγκη επενδύσεων που θα φέρουν νέες δουλειές.

Ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί, στη συνέχεια το βιομηχανικό – επιχειρηματικό πάρκο Σχιστού, όπου θα συναντηθεί με επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται εντός του πάρκου.

Τέλος, θα επισκεφθεί το εμπορικό κέντρο του Δήμου Κορυδαλλού, όπου θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους της πόλης.  Επίσης, παρόντες ήταν και ο κ. Λιακόσταυρος της γ’ Δημοτικής Κοινότητας και της Ε’ Δημοτικής Κοινότητας, Γιάννης Βοϊδονικόλας.