Η Ύδρα συμμετέχει σε μια παγκόσμια ανάγνωση της Οδύσσειας προσφέροντας τη δυνατότητα να γίνουμε για λίγο ...ραψωδοί!!!

Την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017, για μία ώρα, Υδραίοι και Υδραίες κάθε ηλικίας θα διαβάσουν μία ραψωδία από την Οδύσσεια του Ομήρου -μια ιδιαίτερη ανάγνωση με φόντο τη θάλασσα κτλ.- συμμετέχοντας έτσι στην παγκόσμια ταυτόχρονη ανάγνωση του έπους που οργανώνεται στο πλαίσιο του Πανευρωπαϊκού Φεστιβάλ Λατινικών και Ελληνικών (European Festival of Latin and Greek).

Όπως μας ενημερώνει η Corinna Seeds ζητούν την προθυμία και τη βοήθεια όλων για να πραγματοποιήσουν μια πρωτότυπη και όμορφη παρουσίαση. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν (είτε ως αναγνώστες, είτε ως θεατές), μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους. 

Στόχος είναι να συγκεντρωθεί μία ποικιλόμορφη ομάδα όπου ο καθένας θα διαβάσει ένα μικρό απόσπασμα από επιλεγμένη ραψωδία. Η παρουσίαση θα βιντεοσκοπηθεί.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι μέχρι στιγμής μέσα στις εκατοντάδες αιτήσεις που έχουν γίνει παγκοσμίως, η Ύδρα αποτελεί μία από τις δύο επίσημα αναγνωρισμένες συμμετοχές εντός της Ελλάδας.

Την παρουσίαση συντονίζει το Hydrama Theatre που υπέβαλε την αίτηση συμμετοχής. 

Πληροφορίες: Κορίννα 22980 53232 , 697 3901 858

Το Hydrama Theatre επισημαίνει ότι αν σε περίπτωση της εθνικής γιορτής υπάρχουν για τον καθένα υποχρεώσεις, ίσως προγραμματιστεί για τις 23 Μαρτίου για την διευκόλυνση των πολιτών και των παιδιών τους.