Να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ηρακλή και να συνεχίσει την πορεία του προς την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος θέλει ο Ολυμπιακός, ο οποίος το βράδυ της Κυριακής υποδέχεται την ομάδα της Θεσσαλονίκης στον Ναό. Live στο gavros.gr στις 19:30/NS1…

Οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι την περασμένη Πέμπτη πανηγύρισαν την πρόκρισή τους στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, θέλουν να χαρίσουν θέαμα στους ΓΑΥΡΟΥΣ που θα βρεθούν στο «Γ. Καραϊσκάκης» και να πετύχουν μια ακόμα νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Ο αγώνας με τον Ηρακλή, ωστόσο, όπως και όλα τα παιχνίδια της Σούπερ Λίγκας δεν θα είναι εύκολος. Η ομάδα της συμπρωτεύουσας σε κάθε αγώνα παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία και οι παίκτες του Ολυμπιακού θα πρέπει να είναι σοβαροί και συγκεντρωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Την αποστολή για τον αγώνα με τον Ηρακλή απαρτίζουν οι: Ανδρούτσος, Μποτία, Καρντόσο, Σισοκό, Ντε Λα Μπέγια, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μανθάτης, Μάριν, Μάρτινς, Νικολάου, Ρομαό, Σεμπά και Βιάνα. Μετά το τέλος του παιχνιδιού με τους Θεσσαλονικείς οι «ερυθρόλευκοι» θα στρέψουν το βλέμμα τους στον αγώνα με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο Ελλάδας.