Τον Αρη στην Θεσσαλονίκη αντιμετωπίζει απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.Live από το gavros.gr στις 19:30/CS1…

Οι πρωταθλητές Ελλάδας, οι οποίοι προελαύνουν στο φετινό πρωτάθλημα, θα παραταχθούν στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με στόχο τη νίκη που θα τους δώσει αέρα πρόκρισης.

Τις δύο ομάδες μπορεί να τις χωρίζει μια ολόκληρη κατηγορία, ωστόσο, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να παραταχθεί σοβαρός και να είναι συγκεντρωμένος καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, καθώς θα βρει απέναντί του μια καλά οργανωμένη ομάδα και θα αγωνιστεί σε μια πολύ εχθρική ατμόσφαιρα.

Στον αγώνα με τον Αρη ο Πάουλο Μπέντο θα παρατάξει τον Ολυμπιακό με πολλά νέα πρόσωπα, όπως ακριβώς έκανε και στα προηγούμενα ματς του Κυπέλλου. Στην αποστολή του Θρύλου βρίσκονται και οι νεοαποκτηθέντες Αλί Σισοκό και Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Αντίθετα, εκτός αποστολής έμειναν οι Ιντέγε, Φορτούνης, Μάριν και Λεάλι, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από ίωση, αλλά και οι τραυματίες Μποτία και Μάρτινς.