Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι παρών στη μεγάλη γιορτή του ΝΒΑ, το All Star Game. Όχι μόνο αυτό, όμως, αλλά θα βρίσκεται και στην αρχική πεντάδα της Ανατολικής Περιφέρειας, στο μεγάλο παιχνίδι East vs West!
Ο 22χρονος διεθνής Έλληνας φόργουορντ έγραψε ιστορία, μιας κι έγινε ο πρώτος Έλληνας που θα αγωνιστεί σε All Star Game, έχοντας για συμπαίκτες στη βασική πεντάδα της Ανατολής τους πρωταθλητές του NBA, ΛεΜπρόν Τζέιμς και Κάιρι Ίρβινγκ, το αστέρι των Μπουλς, Τζίμι Μπάτλερ, και τον ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν των Ράπτορς.
 
"Σας ευχαριστώ τόσο πολύ όλους τους οπαδούς! Είμαι τόσο ευγνώμων για αυτή την ευκαιρία που μου δίνετε να ξεκινήσω στο All Star Game", ήταν το μήνυμά του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ενώ μέσω της σελίδας των Mπακς είπε: "Γεια σας, είμαι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο! Σας ευχαριστώ για τη στήριξη και για τις ψήφους. Σημαίνουν πολλά για μένα".
 

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο "έσπασε" και το ρεκόρ του Κινέζου Γιάο Μινγκ (Ρόκετς 2002-11), ο οποίος ήταν στην αρχική 5άδα της Δύσης το 2003 σε ηλικία 22 ετών, 4 μηνών και 28 ημερών. Ο ηγέτης των Μπακς έγινε ο νεότερος μη Αμερικανός που θα αγωνιστεί βασικός σε All Star Game, μιας και στις 19 Φεβρουαρίου θα είναι 22 ετών, 2 μηνών και 13 ημερών!
 Ο 22χρονος φόργουορντ ευχαρίστησε όλους όσους τον βοήθησαν να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και υποσχέθηκε πως θα παίξει και για αυτούς στη Νέα Ορλεάνη. "Ευχαριστώ Ελλάδα", είναι οι τελευταίες λέξεις του μηνύματός του!
 
Οι πεντάδες:

Δύση: Στεφ Κάρι (Γουόριορς), Κέβιν Ντουράντ (Γουόριορς), Τζέιμς Χάρντεν (Ρόκετς), Κογουάι Λέοναρντ (Σπερς), Άντονι Ντέιβις (Πέλικανς).
Ανατολή: Κάιρι Ίρβινγκ (Καβαλίερς), Λεμπρόν Τζέιμς (Καβαλίερς), Τζίμι Μπάτλερ (Μπουλς), Γιάννης Αντετοκούνμπο (Μπακς), Ντεμάρ ΝτεΡόζαν (Ράπτορς).