Ο Θρύλος εκτός από το παρόν κοιτάζει και το μέλλον. Οι «ερυθρόλευκοι» σύμφωνα με πληροφορίες «κλείνουν» για το καλοκαίρι τον 21χρονο κεντρικό αμυντικό από τη Σενεγάλη, ο οποίος αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στο γαλλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Αζαξιό.

Ο Σισέ έχει γεννηθεί στις 24/9/1995 και είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Σενεγάλης. Εχει ύψος 1,97 και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Φέτος, είναι ένα από τα βασικά γρανάζια της Αζαξιό και έχει αγωνιστεί σε 20 παιχνίδια.Είναι ένας πολύ ταλαντούχος ποδοσφαιριστής και έχει όλα τα φόντα για να εξελιχθεί σε έναν πάρα πολύ καλό αμυντικό. 

Πιο συγκεκριμένα, ο Σενεγαλέζος σέντερ μπακ τη φετινή χρονιά έχει αγωνιστεί σε 19 αναμετρήσεις από τις 20 της Αζαξιό για τη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας, ενώ έχει αγωνιστεί και σε ένα παιχνίδι κυπέλλου με την ομάδα του.

Ο Σισέ ξεκίνησε την καριέρα του το 2013 στην Πίκινε, ομάδα της χώρας του, ενώ από το 2015 και έπειτα αγωνίζεται στην γαλλική ομάδα της Αζαξιό, μετρώντας 59 εμφανίσεις με τη φανέλα του γαλλικού του συλλόγου.