«Πάγωσε» ο Πειραιάς  το πρωί! Νεκρός στο διαμέρισμά του επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου 59 στον 5ο όροφο βρέθηκε συνταξιούχος των ναυπηγείων Σκαραμαγκά ετών 82.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο θάνατός του προήλθε από πνιγμό.

Το πτώμα του άτυχου ανθρώπου ανακάλυψε ο ίδιος ο γιος του ο οποίος εδώ και λίγες ημέρες είχε χάσει την επικοινωνία με τον πατέρα του. Έσπευσε λοιπόν στο διαμέρισμά του και είδε με τα μάτια του το πτώμα του πατέρα του να κείται στο χώρο της κρεβατοκάμαρας και όλο το σπίτι ανακατεμένο και ψαγμένο.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Άμεση Δράση και την υπόθεση ανέλαβε αρχικά η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά, η οποία και εξετάζει όλα τα πιθανά σενάρια της εγκληματικής ενέργειας. Αυτές τις μέρες λαμβάνει καταθέσεις και μαρτυρίες από ανθρώπους που είχαν επαφή με τον άτυχο ηλικιωμένο ή τον γνώριζαν.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και γι’ αυτό αποφασίστηκε να γίνουν προσεκτικές κινήσεις που θα οδηγήσουν βήμα – βήμα στους δράστες.

Στον Πειραιά «κατέβηκε» κλιμάκιο της Διεύθυνσης Ανθρωποκτονιών, από την Αθήνα, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται και το πόρισμα της Ιατροδικαστικής υπηρεσίας του Πειραιά ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια της δολοφονίας.

Ωστόσο, η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας του Πειραιά, όπως μάθαμε, είναι κοντά στο να «ξεσκεπάσει» τους δράστες καθώς βρέθηκαν σημαντικά στοιχεία στον τόπο του εγκλήματος.